Philips Evnia 27M2N3200S/00 монитор

Philips Evnia 27M2N3200S/00 монитор

Насладете се на ясна картина с HDR качество, невероятна прецизност и висока 180Hz скорост на опресняване за незабравимо гейминг изживяване

Нидерландската компания Philips пусна на пазара нов 27“ гейминг монитор от своята забележителната EVNIA серия. Моделът 27M2N3200S/00 е проектиран за игра на високи скорости, съчетана с брилянтна картина, множество функционалности и добра свързаност. Неговият Fast IPS панел е четири пъти по-бърз от конвенционален със същата технология. Той работи отлично с високи кадрови честоти, предлагайки максимално качество при забързани движения с гарантирана чистота на картината. Освен това, този тип технология на панела предоставя на потребителя максимално широки ъгли на видимост (178º/178º) и реалистични, наситено живи цветове.

Екранът на модела разполага и с Anti-Glare покритие срещу отблясъци от силна околна светлина. И тъй като, качеството на картината е от основно значение, Philips Evnia 27M2N3200S/00 e снабден с усъвършенствана Full HD (1920х1080) разделителна способност. Тя визуализира изображения с отчетливо ясни детайли, висока яркост, невероятен контраст и естествени цветове. Мониторът покрива на 95% DCI-P3 пространството и на 128% това на sRGB. Тези параметри го правят подходящ, както за гейминг, така и за сърфиране в интернет, уеб дизайн, графична дейност, гледане на филми и др. Яркостта на модела е 300cd/m2, при контрастно съотношение от 1000:1.

Функцията HDR 10 осигурява визуално изживяване, чувствително по-различно от това при стандартна SDR картина. Благодарение на нея динамичните изображения оживяват с по-висока яркост и по-дълбоко черно в затъмнените зони на сцената. Тази богата откъм нюанси палитра, предоставя на потребителя визуално изживяване, което ангажира и вдъхновява сетивата.

180Hz честота на опресняване
180Hz честота на опресняване
0.5ms динамично време за реакция
0.5ms динамично време за реакция
Ниско закъснение на входящия сигнал
Ниско закъснение на входящия сигнал
Flicker-Free и Low Blue Light
Flicker-Free и Low Blue Light
Плавна игра с ясни изображения

Дисплеят на Philips Evnia 27M2N3200S/00 може да се похвали с 0.5ms време за реакция при динамична картина (MPRT), което на практика елиминира замъгляването и размазването на движенията, осигурявайки бързи и прецизни визуални ефекти. Тази характеристика е от съществено значение, особено когато става въпрос за забързани игри от типа RTS, FPS, Racing или пък Shooters. Друг отличителен параметър на този монитор е високата 180Hz честота на опресняване в секунда, която е 3 пъти по-бърза от тази на стандартните монитори. За интензивен гейминг е нужен дисплей без забавяне, предоставящ гладко преливащи се образи при движение. Ниската честота прави враговете на екрана да изглеждат скачащи от място на място, което ги превръща в трудни мишени. Със 180Hz, потребителят получава именно тези критично липсващи кадри, които визуализират движението на героите гладко и улесняват прицелването.

Режимът за ниско закъснение на входящия сигнал (Low Input Lag) също допринася много за постигането на плавна игра, без размазващи се образи. Той свежда до минимум времевото забавяне между въвеждането на команда от компютърното устройство и входирането и в монитора. Тази функционалност подобрява чувствително изживяването при забързани игри и такива със състезателен характер. Philips 27M2N3200S/00 идва и с режим SmartImage Game, който е с прецизна настройка за любителите на гейминга и предлага няколко опции. FPS (First person shooting) подобрява видимостта на тъмните сцени, позволявайки на играча да вижда скрити обекти в тях. Racing пък, превключва дисплея към най-бързото време за реакция и прави изображенията по-ярки. Опцията RTS (Real time strategy) има специален режим SmartFrame, позволяващ осветяването на определени зони, както и настройка на размер и картина. Gamer 1 и Gamer 2 предлагат допълнително персонализиране на различните видове игри за още по-вълнуващо изживяване пред екрана.

Philips Evnia 27M2N3200S/00 монитор
Свързаност и други функционалности

Откъм свързаност новият Philips Evnia 27M2N3200S/00 е оборудван с два цифрови HDMI входа и един DisplayPort. Чифт висококачествени стерео високоговорители се грижат за доброто аудио възпроизвеждане. Те са вградени в корпуса на модела и са с мощност от по 2W всеки. Наличен е и изход за свързването на слушалки. Стойката на модела е проектирана с елегантен минималистичен дизайн, с цел повече място за периферни устройства на бюрото. Тя позволява наклон в диапазона от -5º до +20º. Откъм гърба на корпуса е монтиран и клавиш за превключване на менюто EasySelect, даващ възможност на потребителя да прави бързи и лесни екранни настройки на монитора.

За да бъдат гарантирани зрителното здраве и комфорт на играча, Philips 27M2N3200S/00 е снабден с технологията Flicker-Free и функцията Low Blue Light. Първата елиминира дразнещото трептене на картината, докато втората редуцира максимално вредното синьо лъчение от екрана. Всичко това води до намаляване на умората и напрежението в очите, особено при продължителна игрова сесия. Със своята елегантна безрамкова визия, съвременни функционалности и отлична визуализация, Philips 27M2N3200S/00 е подходящ както за напреднали играчи, така и за любители на гейминга, които релаксират в свободното време след интензивен работен ден.

Philips Evnia 27M2N3200S/00 монитор

Разгледайте всички модели гейминг монитори налични на сайта ни и изберете най-подходящият за вашите нужди.

Източник: Tech Vision

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *