Дисплеи IIYAMA за образование и бизнес

Дисплеи IIYAMA за образование и бизнес

Нова „ТЕxx12“ серия интерактивни решения за образованието и бизнеса IIYAMA

Интерактивното обучение цели да създаде връзка между преподаватели и ученици и да повиши активността в часовете. Освен това и да въведе учениците по-пълноценно в учебния процес. Така им предоставят възможността да бъдат активни участници в него и да изразят мнението си по дискутираните теми. Всичко това директно от мястото си, показвайки ги не само пред учителя, но и пред целият клас. Интерактивните решения позволяват на преподавателите да се фокусират върху основната си задача. Тя е да представят увлекателно и пълноценно материала, да задържат интереса на учениците и да сформират дискусия по поставените въпроси. Целта им също е да постигнат високо ниво на усвояване на материала още в самия час. Всичко това става възможно с интерактивните дисплеи IIYAMA.

С помощта на интерактивните дисплеи IIYAMA, всички учебни заведения – училища, университети, образователни центрове, детски градини и др., могат да преподават чрез „съвременни“ видове обучение – присъствено, дистанционно и хибридно. Допълнително бизнес и корпоративните клиенти, могат да работят отдалечено, да колаборират и споделят файлове. Освен това да организират срещи и обменят информация лесно, сигурно и удобно за всеки служител.

IIYAMA гама от интерактивни тъчскрийн дисплеи – серия TExx12:
Разновидности на серията интерактивни дисплеи IIYAMA:

55″ – TE5512MIS-B1AG
65″ – TE6512MIS-B1AG
75″ – TE7512MIS-B1AG
86″ – TE8612MIS-B1AG

Иновативно, насочено към потребителя, интерактивно сътрудничество

Вдъхновението може да връхлети във всеки момент. Точно затова ние вярваме, че учители и предприемачи се нуждаят от правилната визуална технология. Така се гарантират производителност, точност и устойчивост, която да помогне да реализират и споделят своите мечти, знания и идеи. Дисплеите от серия TExx12 на IIYAMA успяват да съдействат във всички етапи и форми на образованието. Освен това подпомагат и на стартиращи бизнеси и предприятия в голям мащаб. Хибридното интерактивно решение включва Android 11 операционна система и опционални функции като OPS слот за компютър. С тях можете плавно да анотирате и контролирате Вашето съдържание от почти всеки източник. Продуктите са проектирани с мисъл за потребителя – за да сте сигурни, че без значение какво е Вашето интерактивно вдъхновение, IIYAMA има подходящото решение и функционалност за Вас.

Нови, невероятни и лесни за използване функции, помагащи Ви всеки ден

Новата TExx12 серия, на доказалите се с времето интерактивни решения за образованието и корпоративния сектор на IIYAMA, разполага със съвременен 4K интерфейс, с потребителски профили за лесно влизане и достъп до Вашето собствено персонализирано меню, предпочитаеми софтуери и облачни пространства. Устройствата се предлагат в 55″, 65″, 75″ и 86″ варианти, а панелът им е IPS, подкрепен от 400 cd/m2 яркост и покритие против отблясъци, което драстично намалява отражението на околната среда, без да прави компромис с остротата и яснотата на картината. Всичко това Ви гарантира наситени, живи, детайлни и висококачествени изображения от всяко място в класната стая или залата за срещи.

PureTouch-IR – изключително отзивчива тъчскрийн технология

Тъчскрийн технологията е изключително отзивчивата PureTouch-IR с възможност за докосване в до 40 точки едновременно и едно от най-бързото време за регистриране на докосване в бранша. Операционната система е iiWare 10 (базирана на Android 11 OS), включваща подобрения интерактивен софтуер „Note“, уеб браузър, файлов мениджър, облачни устройства и опцията за инсталиране на външни подходящи приложения, от които се нуждаете за Вашата организация. Дисплеите от TExx12 серия разполагат с четири сензорни писалки с двойна функция, позволявайки на потребителите лесно да запишат своите бележки и екранно съдържание директно на USB устройство, 32 GB вътрешна памет или избран облачен диск. Екранът поддържа и възпроизвеждане на презентации, видео с висока разделителна способност и почти всеки друг тип съдържание. IIYAMA серия TExx12 има добре познатата USB-C връзка за поддръжка на най-новите видео, аудио и тъч сигнали. Поддържа дори и зареждане на Вашето устройство с 65 W мощност. Всичко това само с един кабел.

Вградената SoC компютърна система разполага с четири-ядрен A55 процесор, Mali G52 GPU, 4GB RAM памет и 32GB вътрешно място за съхранение. Заедно с дву-бандовия WiFi модул включен в цената на дисплея, Bluetooth функционалността, сензора за автоматично регулиране на яркостта, двата 16W високоговорителя и петте USB порта, за свързване на периферни устройства, Вие получавате иновативно Out-of-the-Box решение на конкурентна цена. В допълнение новата серия разполага с 24/7 режим на непрекъсната работа и е оборудван с изцяло метална рамка, закалено стъкло с дебелина 3 mm и твърдост 7H. Това гарантира здравина и издръжливост в среда с висока употреба на устройствата, като класни стаи или заседателни зали.

Преинсталирани професионални софтуери и функционалности:
 • „Note“ – изцяло обновен софтуер, който превръща дисплея в интерактивна бяла дъска с допълнителни функционалности като 3D фигури, геометрични инструменти, динамични таблици, експорт към облак и много други
 • „ScreenSharePro“ – изцяло обновен софтуер, който позволява споделяне на екрана на до 4 устройства (външен компютър/таблет/смартфон) върху дисплея, през локална мрежа, посредством AirPlay, ChromeCast и MiraCast (без нужда от допълнителни приложения) или чрез приложението EShare
 • „WPS office“ – андроид базиран офис пакет
 • „Browser“ – 4K уеб браузър
 • „Cloud Drive“ – опции за облачни дискове
 • „ScreenLock“ – функционалност предоставяща защита на данните, посредством заключване на екрана с парола/пин код
 • „Clean App“ – софтуер за изчистване на данните за сесията Ви – автоматично излизане от облачни акаунти и акаунти в интернет, изтриване на Note запазени файлове, изчистване на историята на браузъра
 • Възможност за инсталиране на външни приложения
 • Възможност за вмъкване на OPS компютър (OPC51103BC) – компютърът разполага с Windows 10 IoT Enterprise 64-bit, изключително мощен i5-1135G7, vPro, TPM 2.0 процесор, 8GB DDR4 RAM и бърз 256GB M.2 SSD за съхранение на данни. Той поддържа аудио и видео с висока резолюция благодарение на вградената Intel Iris Xe видеокарта и Ви предоставя възможността да използвате всички налични за Windows и Microsoft приложения, без излишни кабели и главоболия.
 • USB-C свързаност с 65W Power Delivery
 • Вграден дву-бандов WiFi адаптер
Допълнителни опции за серия TExx12 професионални интерактивни дисплеи:
 • Стойка тип „количка“ и стойка за стена
 • Голям набор от камери с вграден микрофон и различен зрителен ъгъл и резолюция – UC-серия
 • Голям набор от конферентни микрофони – UC-серия

Разгледайте всички широкоформатни дисплеи налични на сайта ни и изберете най-подходящият за вашите нужди.

Източник: Tech Vision

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *