Philips 27B1U7903/00 – Просто брилянтен

Philips 27B1U7903/00 - брилянтно решение

Philips 27B1U7903/00 – брилянтно решение с висока производителност, първокласна 4K UHD картина и супермодерна Thunderbolt 4 свързаност

Повечето професионални потребители работят по различен начин и съответно търсят различно решение, отговарящо на специфичните им нужди, чрез които да изразят своята креативност. В днешно време потребностите се менят постоянно, но в основата на всичко си остава първокласния монитор. Той може да предложи висока производителност, качествена картина, подобрени функционалности и модерни начини за свързване с други устройства.

Новият докинг монитор на Philips – 27B1U7903/00, е абсолютното олицетворение на всичко това. Той е един от първите в света модели с Thunderbolt 4 свързаност, съвместима с USB 4. Изграден е от устойчиви материали в комбинация със стилен съвременен дизайн. Този монитор е способен да визуализира брилянтна картина, подплатена с бърза и сигурна еднокабелна връзка. Неговите уникални характеристики позволяват на креативния потребител да постигне нови по-високи нива на продуктивност.

Професионални творци като фотографи, редактори, илюстратори и графични дизайнери, чиято дейност зависи от максималната точност при възпроизвеждане на цветове и детайли, ще останат очаровани от възможностите на 27B1U7903/00. Неговата UltraClear 4K UHD (3840×2160) резолюция, буквално вдъхва живот на всеки един нюанс визуализиран на екрана. Освен това прави безпроблемна работата с взискателни CAD приложения и 3D графики. IPS технологията на панела предлага широки зрителни ъгли от 178/178 градуса, докато фоновото осветление изградено от мини LED светодиоди позволява създаването на 2304 индивидуално контролирани зони, осигуряващи по-дълбоко черно и по-ярко бяло. По този начин богатото HDR съдържание ще може да се гледа така, както е замислено, с несравним контраст и прецизно възпроизвеждане.

Мини LED подсветка

DisplayHDR 1400

MultiView режим

Thunderbolt 4 технология

Изключителна производителност на картината и точност на цветовете

27B1U7903/00 е сертифициран с VESA DisplayHDR 1400, за пикова яркост от 1400 cd/m2, широка цветова гама от 1,07 милиарда цвята и първокласна картина, разкриваща незабелязвани до този момент детайли с реалистична точност на нюансите. Иновативната полупроводникова нанокристална Quantum Dot технология на панела излъчва прецизно светлина, която генерира динамични и радващи окото цветове. Функцията Zero Bright Dot пък от своя страна, елиминира напълно ярките LCD дефектни точки. SmartUniformity пък осигурява еднородна яркост по повърхността на целия дисплей. Мониторът покрива всички основни цветови пространства от RGB гамата.

  • sRGB на 154% – за работа с приложения, сърфиране в интернет и уеб дизайн
  • Adobe RGB на 99,2% – за креативна творческа дейност
  • NTSC на 121% – за аналогово видео
  • Rec 709 / Rec 2020 на 99% / 81% – за HD и UHD видеоклипове
  • DCI-P3 на 97,2% – за цифрови кинопроектори, филми, Apple продукти, DICOM режим и подобряване нивата на сивото

Параметърът Delta E < 1 означава максимална достоверност на цветовете и липса на разлика в тях между различните дисплеи. Режимът MultiView пък, позволява на потребителя да работи едновременно по няколко задачи. Това е възможно визуализирайки на екрана картина от две или повече устройства, като компютър и лаптоп например (PbP).

Професионален 4K UHD монитор с иновативна Thunderbolt 4 технология

Друга впечатляваща характеристика на Philips 27B1U7903/00 е технологията за свързване Thunderbolt 4. В сравнение с конвенционалните USB-C монитори, тя осигурява светкавична скорост за пренос на данни от 40Gbps. Така предоставя видео с висока разделителна способност и многопоточен трансфер на съдържание с обезпечена сигурност. Тази модерна еднокабелна свързаност е способна да гарантира стабилна 1Gbit/s Ethernet връзка и до 90W електроенергия за зареждането на лаптоп или друго устройство. И това не е всичко – Thunderbolt 4 е съвместим с USB 4. Това позволява на потребителите да се насладят на най-високата USB скорост, достигайки трансфер до 32Gbps. В допълнение, мониторът е оборудван и с Thunderbolt 4 Out конектор, което прави лесно и сигурно свързването на няколко дисплея в Daisy chain режим.

Това прогресивно USB-C докинг решение с един кабел прави работното място чисто и подредено, което от своя страна значително повишава производителността. За да бъде перфектен откъм възможности за свързаност, 27B1U7903/00 разполага и с два HDMI порта, DisplayPort, RJ45 (LAN) и USB Hub (4x 3.2 версия). Стойката на модела е проектирана с иновативен минималистичен дизайн, позволяващ корекция по височина до 130мм, шарнирно въртене до 90 градуса, наклон от -5 до +15 градуса и работа в портретен режим. Мониторът разполага и с вграден Power Sensor. Той чрез инфрачервени сигнали определя има ли отсреща потребител и ако няма такъв, автоматично коригира яркостта на екрана. По този начин консумацията на енергия намалява с до 80% и се удължава живота на устройството.

Монитор проектиран за висока креативност

Снабден до горе със супермодерни функционалности, увеличаващи производителността, Philips 27B1U7903/00 е перфектният избор за всеки професионален креативен потребител. Той предлага спираща дъха със своето качество картина, поразителна точност при възпроизвеждането на цветове и детайли, както и светкавична скорост и ефективност благодарение на технологията Thunderbolt 4. Неговият четиристранен безрамков дизайн и вградено управление на кабелите допълват по чудесен начин изчистената и елегантна визия на продукта.

Разгледайте всички модели монитори Philips налични на сайта ни и изберете най-подходящият за вашите нужди.

Източник: Tech Vision

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *