Дисплеи IIYAMA LExx41UHS-B1

Дисплеи IIYAMA LExx41UHS-B1

Нова серия професионални дисплеи IIYAMA LExx41UHS-B1 за дигитална реклама с елегантно-тънка рамка и 4K UHD резолюция

В ерата на ускорена дигитализация на работните и корпоративни процеси в нашето общество, комуникацията във физически пространства все по-често започва да преминава от хартиен на цифров носител. Професионалните дисплеи на японския производител IIYAMA от бюджетната LE серия са продукти за излъчване на съдържание. Те са известни в световен мащаб със своето високо качество, надеждност и издръжливост. Избирайки тях, потребителите могат да се възползват от максимална производителност, изискваща минимални усилия. В това отношение IIYAMA се наложи като една от марките с най-голямо и разнообразно портфолио от дисплеи за търговски и корпоративни цели.

Професионални дисплеи IIYAMA LE серия

Най-новите модели от LE серия – LE4341UHS, LE5041UHS и LE5541UHS предлагат на корпоративния бизнес лесно и най-вече достъпно решение за успешно презентиране на дигитално рекламно съдържание. Проектирани са с елегантна, тънка рамка и са пригодени за работа в пейзажна ориентация и режим 18/7. Заложената в панелите 4K UHD разделителна способност осигурява изключителна производителност откъм цветови нюанси и изображения. Тя предлага огромна видима площ с четири пъти повече информация и работно пространство, отколкото добре познатата ни Full HD резолюция. Благодарение на високия коефициент точки на инч (DPI), картината се визуализира рязко и отчетливо на екрана.

LE4341UHS и LE5541UHS разполагат с IPS панели, известни със своите широки ъгли на видимост и естествени, реалистично показани цветове. Те са особено подходящи за приложения, изискващи максимална точност във визуализацията на нюансите. Моделът LE5041UHS пък от своя страна е оборудван с VA панел. Той предлага по-висок контраст, по-дълбоко черно и доста по-добра видимост от стандартната TN технология. Екранът изглежда добре независимо от ъгъла на гледаемост. Заложената яркост и на трите модела е 350cd/m2. Тук контрастното съотношение е 1200:1 за двата IPS дисплея и 1500:1 за този с VA екран. Вграденият Media Player позволява на потребителя да се наслаждава безпроблемно на любимата си музика и да показва най-хубавите си видеоклипове, снимки и изображения посредством флашка или ползвайки вътрешната памет на устройството.

Ключови характеристики

Дисплеите от LExx41UHS-B1 серия са снабдени с аналогов VGA вход, както и с по три цифрови HDMI порта. В добавка към тях, моделите са оборудвани и с RS232, RCA и IR конектори. Наличието на LAN порт улеснява многократно управлението и извършването на настройки в екранното меню на дисплея през локална потребителска мрежа. За още по-добра конферентност и мултимедийно изживяване LE4341UHS, LE5041UHS и LE5541UHS се предлагат с по два вградени високоговорителя, всеки от които с мощност от по 10W.

Проектирани със система за охлаждане без вентилатори (Fanless design), те не създават шум и са идеални за среди, където тишината е важна, като музеи, библиотеки и изложбени зали например. Anti image retention покритието на панелите не позволява задържането на изображения и елиминира напълно така наречените “призрачни” фрагменти по екрана. Благодарение на своята елегантно тънка рамка професионалните дисплеи от серия LExx41UHS-B1 могат лесно да бъдат интегрирани в почти всяко вътрешно пространство, предназначено за съвременна дигитална реклама. Те са чудесно решение за монтаж в търговски обекти, ресторанти, вериги за хранене, увеселителни и информационни центрове и други пространства с голям потребителски поток. Със своето безшумно охлаждане и режим за работа от 18/7, тези устройства са перфектен избор и за публични обекти като библиотеки, музеи, галерии, изложбени зали и арт заведения.

Всички IIYAMA дисплеи от LE серия са съвместими със софтуера за излъчване и управление на рекламно съдържание NowSignage. Той е изключително интуитивен и лесен за ползване, сигурен и надежден, с бърза и превъзходна поддръжка, многобройни полезни функционалности и непрекъсната безплатна актуализация включена в лиценза.

NowSignage предоставя най-лесната за използване Digital Signage CMS на пазара за всички вертикални пазари. Независимо дали сте търговец на дребно, корпоративно предприятие, публичен сектор или учебно заведение, можете да сте сигурни, че NowSignage ще отговори на вашите нужди.

Приложения на NowSignage:

Търговски обекти – Съдържание в реално време за големи улични магазини и търговски центрове с голям човекопоток

Корпоративни клиенти – Вътрешни съобщения за офиси, корпоративни сгради и шоуруми

Сектор образование – Дигитални информационни табели за училища, колежи и университетски кампуси

Индустрия – Важни съобщения и информация директно към фабриката или офисите

Гостоприемство – Лесно управление на съдържанието за хотели, барове, ресторанти…

Стадиони и места за събития – Стадиони, Спортни зали, Конферентни центрове…

Здравеопазване – Лесен за използване CMS за болници, приеми, аптеки…

Места за поклонение – Доказало се с времето решение, подходящо за църкви, манастири и всякакъв тип места за поклонение

Транспортен сектор – Разписания и информация в реално време за персонала и клиентите на транспортния сектор

Фитнес зали и спортни центрове – Дръжте клиентите информирани във вашите спортни зали и спортни центрове

Франчайзи – Лесна за използване CMS за дигитални табели с менюта над каси или зад прозорци

Digital-out-of-Home (DOOH) – NowSignage е напълно надежден софтуер с усъвършенствани анализи за доказателство за възпроизвеждане

Разгледайте всички широкоформатни дисплеи налични на сайта ни и изберете най-подходящият за вашите нужди.

Източник: Tech Vision

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *