ViewSonic CDE30 серия дисплеи за работа

ViewSonic CDE30 серия дисплеи за работа

ViewSonic CDE30 серия дисплеи – елегантен дизайн, 4K UHD резолюция и отлична модерна свързаност проектирани за непрекъснат работен процес в режим 24/7

Със своята зашеметяваща 4K Ultra HD резолюция, висока яркост и възможности за работа в пейзажен и портретен режими, тази великолепна CDE30 серия дисплеи предлага устойчиви решения както за корпоративна комуникация, така и за образованието. Тя се предлага в 6 размера, вариращи от 43 до 98 инча (55”, 65”, 75”, 86”). Всички те са проектирани за непрекъсната интензивна дейност в режим 24/7.

Създадени за лесна употреба, моделите са оборудвани с вграден четириядрен SoC процесор. Той осигурява безпроблемно изпълнение на множество операции и USB-C свързаност. Тя, от своя страна, чрез един единствен кабел осигурява надеждна връзка с външни устройства. Моделите разполагат със своята богата екосистема от интегрирани приложения. Част от тях са myViewBoard Display, ViewBoard Cast, OfficeSuite и Chromium. Благодарение на тях дисплеите от серия ViewSonic CDE30 предлагат непрекъснато и сигурно възпроизвеждане на мултимедийна картина. Освен това разполагат с безжично споделяне на екрана в рамките на една локална мрежа. Имат и възможност за директно импортиране на снимки, видео и текст към работното платно. Посредством интуитивния myViewBoard Manager потребителят може дистанционно да променя и контролира съдържанието и неговото излъчване, както и да актуализира своя софтуер. Моделите от ViewSonic CDE30 серията напълно отговарят и дори надхвърлят комуникационните потребности на всеки образователен център или корпоративно пространство.

Цялостно решение за корпоративна комуникация и дигитална реклама

Всичките шест дисплея разполагат с висока 500cd/m2 яркост, статичен контраст от 1200:1 и динамичен в съотношение 5000:1. Моделите CDE4330 и CDE5530 са оборудвани с VA панели. Останалите CDE6530, CDE7530, CDE8630 и CDE9830 притежават IPS екрани за по-добра широкоъгълна видимост. Цялата серия е с AntiGlare покритие срещу отблясъци. Това съчетано с високата яркост и чудесната 4K UHD разделителна способност ги прави отличен избор за работа в силно осветена околна среда. Вграденият в дънната платка ARM Quad Core Cortex A55 процесор и заложената в него Android 11 операционна система, позволяват изпълнението на няколко сложни задачи едновременно. Така в същото време осигуряват гладко и надеждно възпроизвеждане на съдържание. Всичко това е възможно без да се налага употребата на допълнителен медия плейър.

Това цялостно решение (all-in-one) за визуална презентация намалява както разходите за поддръжка, така и въглеродния отпечатък върху заобикалящата ни околна среда. Така предоставя първокласна производителност на добра цена. В добавка към това моделите са снабдени с 4GB RAM памет и 32GB място за съхранение (ROM памет). За по-големите от тях (CDE6530, CDE7530, CDE8630 и CDE9830) е предвиден и OPS слот за допълнителен компютър за вграждане и подобрена гъвкавост. Използвайки такова устройство, работещо с Windows, потребителят получава страхотна комбинация от параметри (двулентов Wi-Fi и Bluetooth, мощен Intel Core i7, 8GB (до 64GB) RAM и 256 GB SSD памет). Те предлагат висока изчислителна мощност, необходима за дейност с интензивно използване на процесора.

USB-C свързаност
MyViewBoard Manager
OPS слот
Интегриран SoC процесор
Модерно проектирани за подобрен работен процес

Проектирана с модерна USB-C свързаност серията ViewSonic CDE30 улеснява максимално работния процес и подобрява чувствително неговата ефективност. Наличието на такъв порт позволява скоростен трансфер на данни и мултимедийно съдържание, с помощта на само един кабел. Така същевременно и захранва с електроенергия до 65W друго свързано с дисплея устройство, като лаптоп или таблет. Входове като HDMI (по два за CDE4330 и CDE5530 и по три за CDE6530, CDE7530, CDE8630 и CDE9830), USB 3.0, RS232 и RJ45 (LAN) допълват тази добра свързаност. Така те създават предпоставки за отлична гъвкавост. Важно е да се отбележи и наличието на HDMI Out изход и WiFi слот като допълнителна опция за безжична комуникация. Освен това всеки един от моделите разполага с набор от заложени в него софтуерни решения за споделяне без кабел.

Базираното на браузер приложение myViewBoard Display осигурява моментално безжично дублиране на екрана от разстояние. Това го прави идеално решение за бързи презентации и гост потребители. С помощта на софтуера ViewBoard Cast, поддържащ AirPlay и Chromecast, спокойно можете да споделяте излъчваното съдържание на множество устройства в рамките на една локална мрежа, както и да разширявате, разделяте или групирате изображението. Другото уеб-базирано приложение myViewBoard Manager, създадено за ИТ екипи и администратори осъществява чрез едно устройство синхронизиран контрол и управление на съдържанието върху множество дисплеи, организирайки корпоративна комуникация на всички нива.

Високоефективни широкоформатни дисплеи с Android OS

Серията ViewSonic CDE30 е създадена за непрекъснат работен процес в режим 24/7. Тя визуализира съдържание безпроблемно, както в пейзажен, така и в портретен формат за по-висока ефективност на презентацията. Високата яркост и заложената 4K UHD резолюция осигуряват завладяващо визуално качество на картината. В допълнение към описаните дотук предимства, моделите са отличени със сертификат EPEAT в САЩ. Това понастоящем е най-високият екологичен рейтинг постигнат от широкоформатни дисплеи. Отдадени на устойчивостта, във ViewSonic активно прилагат усъвършенствани и енергийно ефективни практики във всички свои продуктови линии.

Тези великолепни презентационни дисплеи с интегрирана Android 11 OS, намират своето ефективно приложение в публично-търговския сектор, сферата на висшето образование и средите за хибридна корпоративна комуникация. Те са добро решение за инсталация в конферентни и заседателни зали. Също така и за стаи за колаборация от типа Huddle Space, университетски аули и помещения за обучение. Благодарение на разнообразието от размери и лекотата, с която могат да бъдат интегрирани във всяко публично пространство, те са изключително подходящи за визуализиране на дигитално съдържание в галерии, арт заведения, увеселителни центрове, библиотеки и други изложбени пространства с голям потребителски поток. От тяхната висока ефективност спокойно биха могли да се възползват и съдържатели на търговски обекти, вериги за хранене, фитнес зали, казина и други обекти за развлечения.

За ViewSonic:

Американска компания, основана в Калифорния през далечната 1987г. ViewSonic е водещ в световен мащаб доставчик на високотехнологична потребителска електроника, както и на визуални и комуникационни интерактивни решения. Като абсолютен новатор и визионер в сектора, брандът предлага на света богато портфолио от визуални решения на професионално равнище. Те подобряват начина, по който комуникираме, работим съвместно, изчисляваме и се свързваме един с друг.

Продуктите на ViewSonic включват монитори за дома и офиса, професионални монитори за графични дизайнери, геймърски монитори, мултимедийни проектори – LAMP, LED и Laser, професионални дисплеи за дигитална реклама и корпоративни клиенти, смарт дисплеи, интерактивни дисплеи. Силният фокус на ViewSonic в сектор образование го нарежда в ТОП 3 доставчици на интерактивни тъч дисплеи за обучение и корпоративни клиенти. Размерите на устройствата са 55“, 65“, 75“, 86“ и 98“. Резолюцията е огромната 4К UHD (3840×2160). Тъчскрийн технологията е усъвършенствана инфраред (Ultra Fine Touch) с възможност за натискане в до 33 точки едновременно и едно от най-бързото време за регистриране на докосване в бранша. Като такъв те създават своя собствена екосистема от приложения наречена myViewBoard. Тя разполага с разнообразни функционалности и приложения за образованието и корпоративните клиенти.

Разгледайте всички широкоформатни дисплеи налични на сайта ни и изберете най-подходящият за вашите нужди.

Източник: Tech Vision

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *