AG Neovo PN серия широкоформатни дисплеи

AG Neovo PN серия широкоформатни дисплеи

AG Neovo PN-46D2 и PN-55D3 – Вашето идеално решение за мащабна дигитална реклама

Дисплеите за видеостени са екрани с тънка рамка от всяка страна. Te се използват за изграждането на големи ангажиращи вниманието на аудиторията дигитални рекламни пана. За визуализацията на самостоятелно изображение изпълващо стената е достатъчен сигнал от един входящ източник. За показването на множество такива е необходимо използването на различни входящи източници / контролери. Тези устройства намират приложение в редица обществени среди, като търговски центрове, контролни зали, изложбени пространства, музеи, телевизионни студия, сценични декори, показване на разписания в транспортен сектор, рецепции и много други. Дисплеите за видеостени на AG Neovo PN серия се отличават с висока яркост. Те предлагат на корпоративния клиент най-добрият инструмент за създаване на различни по своя мащаб и конфигурация визуални решения. Използвайки няколко екрана с ултратънък панел, които работят в тандем, си гарантирате моментално привличане на вниманието на клиента. Освен това, си осигуряваме и увеличаване удовлетвореността на потребителското изживяване.

С помощта на функцията UniWall и софтуера PID Command & Ctrl на AG Neovo, настройката на видеостена и управлението на разположените в нея дисплеи е по-лесно от всякога.

Ултратънки дисплеи за максимално възприятие

Дисплеите от AG Neovo PN серия са проектирани за изграждане на видеостени с професионално приложение в сферата на дигиталната реклама. Благодарение на своите първокласни IPS панели със широкоъгълна видимост и заложена яркост от 500 до 700cd/m2, те са способни да възпроизвеждат зашеметяващо визуално съдържание във всяка взискателна среда. При това е възможно денонощно в режим 24/7. Тяхната супер тънка рамка с дебелина от само 3.5мм от картина до картина, осигурява висока гъвкавост при конфигуриране на стената и непрекъснатост на картината. За цялостната настройка на видеоинсталация с максимална големина 15×15 дисплея и нейната поддръжка се грижат вградените DisplayPort и DVI портове.

Интегрираните PID Command & Ctrl софтуер и OPS слот (само за PN-55D3) се допълват от IR/RS232 Looping и Ethernet контролери. С тях също могат да бъдат настройвани и поддържани мащабни видеостени за дигитална реклама.

Моделите PN-46D2 и PN-55D3 са предназначени за употреба в обществена среда с цел максимално ангажиране на клиентския поток. Те са пригодени за работа в непрекъснат денонощен 24/7 режим. IPS панелите им разполагат с Full HD (1920×1080) разделителна способност, 500cd/m2 заложена яркост и 1200:1 статичен контраст. Те предоставят на потребителя кристално ясна картина с отчетливо визуализирани детайли. Освен това, разполагат с Anti-Glare покритие срещу отблясъци, позволяващо превъзходна видимост дори при силна околна светлина. За да елиминира така наречените „призрачни изображения“ (ghosting) причинени от традиционното изгаряне на пиксели, AG Neovo използва своята патентована технология Anti-Burn-in™. Tя предотвратява изгарянето и осигурява дълъг живот на дисплеите в полза на потребителя. Същевременно имат интегриран планировчик на съдържание, заложен в екранното меню на устройството. Той позволява лесно и бързо излъчване на съдържание въз основа на източник, ден и час чрез IR дистанционно управление.

Ултратънка рамка
Пейзажна и портретна ориентации
Възможност за верижна свързаност
Технология срещу изгаряне на пиксели
Гъвкавост и иновативни технологии

PN-55D3 е 55-инчов дисплей с ултратънки рамки 3.5мм (2.3мм/1.2мм). С него лесно може да бъде изградена мащабна стена, визуализираща безпроблемно дигитално съдържание без използването на допълнителни устройства. В зависимост от сценария за реклама, моделът може да бъде поставен в пейзажна или портретна ориентация. Вградената в софтуера за управление функция UniWall™, позволява конфигуриране на удобни решения за видеостена с размери до 5×5 дисплея, като задава броя на редовете и колоните, и тяхната подредба. В добавка към останалите екстри, устройството е оборудвано с OPS слот за мини компютър и по-голяма гъвкавост при работа в Windows среда.

PN-46D2 e 46-инчов дисплей с ултратънка рамка (3,5мм). Той е предназначен за търговски и корпоративни широкомащабни инсталации на LCD видеостени. Той е особено ефективен при изграждането на инсталации в полуоткрита среда. Вграденият софтуер за управление и опцията за верижна свързаност посредством DisplayPort In и Out конектори, гарантират безпроблемна визуализация на зашеметяващо дигитално съдържание. От друга страна, функцията UniWall™ позволява на PN-46D2 да конфигурира и поддържа видеостени с до 15×15 дисплея, които лесно могат да бъдат свързани към външни източници. За улеснение на потребителя, той може с лекота да управлява множество от екрани. Това е възможно посредством IR или RS232 връзки към свързани устройства. За абсолютна гъвкавост според сценария за реклама, дисплеите са способни да визуализират съдържание, както в пейзажна, така и в портретна ориентация. В допълнение, за по-добра картина, набор от Gamma настройки предоставят по-гладки и последователни цветови нюанси.

Професионални решения за видеостени

Моделите AG Neovo PN серия са оборудвани с по два HDMI входа, два DisplayPort, RJ45, RS232 и изходящи DisplayPort Out и RS232 Out портове. Те гарантират добрата им свързаност. Екраните им са покрити със специално проектирано NeoV™ оптично закалено стъкло. То подобрява качеството на изображението и предпазва LCD панела от случайни повреди при работа в среди с висока критичност. Софтуерът за управление PID Command & Ctrl предоставя интуитивни интерфейси за дистанционна навигация чрез лаптоп или друго мобилно устройство. Освен това, той предлага и опростено калибриране на цветовете, проверка на температурата, опции за IR заключване на клавиши, и контрол върху ежедневната поддръжка на дисплея. PN-46D2 и PN-55D3 са професионални решения за видеостени с приложения в множество взискателни бизнес и обществени среди като големи търговски центрове, изложбени пространства, музеи, библиотеки, контролни зали, помещения в офис сгради и др.

Разгледайте всички широкоформатни дисплеи налични на сайта ни и изберете най-подходящият за вашите нужди.

Източник: Tech Vision

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *