IIYAMA LH54 серия широкоформатни дисплеи

IIYAMA LH54 серия широкоформатни дисплеи

IIYAMA LH54 серия – нови професионални широкоформатни дисплеи за още по-гъвкава и въздействаща дигитална реклама

Във времена на ускорена дигитализация на работните и корпоративни процеси в нашето общество, комуникацията във физическите пространства все по-често започва да преминава от хартиен на цифров носител. Професионалните дисплеи на японския производител IIYAMA са известни в световен мащаб със своето високо качество, надеждност и издръжливост. Избирайки тях, потребителите могат да се възползват от максимална производителност, изискваща минимални усилия. В това отношение IIYAMA се наложи като една от марките с най-голямо и разнообразно портфолио. То включва богат избор от екрани за търговски и корпоративни цели.

Предимства и параметри на LH54 серия

Наскоро компанията обяви пускането на пазара на нова гама широкоформатни дисплеи от серия LH54. Те осигуряват цялостно решение за дигитална реклама и информационни обозначения. Моделите са проектирани за непрекъснат работен процес (24/7) в критични среди, които изискват висока производителност и надеждност. Те предлагат повече гъвкавост и по-голямо ангажиращо въздействие върху аудиторията, независимо от спецификата на пространството. Със своята 4K UHD разделителна способност (3840×2160) и 500cd/m2 заложена яркост, тези IIYAMA дисплеи са лесно адаптивни при монтаж. Освен това отговарят на всички специфични нужди, свързани с дигитална реклама, навигация и информационни табели. Благодарение на вградената операционна система Android 11, потребителите лесно ще могат да персонализират екраните според нуждите си, като инсталират приложения директно върху тях. Интегрираният софтуер за излъчване и управление на съдържание iiSignage² предоставя дистанционно пълен контрол върху вашите съобщения и реклама. Той също регулира настройки като сила на звука и яркост, и осъществява планирано включване и изключване на панела.

С резолюция 3840×2160, по-известна като 4К UHD, потребителят може да се наслади на картина с 4 пъти по-голямо работно пространство и информация от тази на Full HD екран. Благодарение на високия DPI коефициент (точки на инч), тя се отличава с ясно визуализирани детайли и кристално чисти цветове.

Богата гама от функции и портове

Моделите IIYAMA от LH54 серия са оборудвани и с SDM слот (без LH3254UHS-B1AG). Той предоставя опция за използването на вграден мини компютър, позволяващ работа в Windows среда за по-висока гъвкавост и безопасност. Такова устройство лесно може да бъде поставено в корпуса на тези стилни и ултратънки дисплеи. То осигурява висока производителност с минимално внедряване и управление. Същевременно функцията FailOver гарантира непрекъснатост на визуализираната реклама, чрез предварително дефиниран избор от входове. В случай, че основният от тях се повреди, сигналът автоматично превключва към резервен такъв. Тази опция дава възможност на потребителя да приоритизира поредица от портове за браузър съдържание, медия плейър, информационно меню и т.н. В добавка към това, всеки един дисплей от тази страхотна серия е снабден с интегрирана WiFi свързаност. Когато тя е активирана, устройството е готово за отдалечено споделяне на съдържание посредством безжична мрежа.

От друга страна пък, наличието на LAN контролер, позволява на клиента да избере сигурността и удобството на кабелната локална мрежа. За по-голямо улеснение при настройка на два или повече екрана, може да бъде използван DisplayPort Out конектора. Той осигурява безпроблемна свързаност от типа Daisy Chain. Вграденият Media Player дава възможност на потребителя да се наслади на своята любима музика и да покаже най-хубавите си видеоклипове, снимки и изображения посредством флашка или ползвайки вътрешната памет на дисплея. За да бъде пълно усещането за качествено аудиовизуално изживяване всяко едно от устройствата е оборудвано с по два интегрирани стерео високоговорителя с мощност от по 10W.

Идеалното All in One решение

Моделите IIYAMA от LH54 серия се предлагат в размери от 32 до 98 инча. Всеки един от тях може да работи в пейзажна и портретна ориентация, при това в денонощен 24/7 режим. Те са идеалното All in One решение за среди с висока натовареност при преноса на данни и непрекъснатост на извършваната дейност, като зали за сигурност и видеонаблюдение, арт заведения, търговски обекти, библиотеки и други пространства с голям потребителски поток. Те са чудесен избор за потребители, които се нуждаят от висококачествени екрани на добра цена, за да комуникират ангажирано със своята аудитория. Избирайки тях, клиентът може да разчита на висока ефективност, качество и сигурност. Всичко това е събрано в едно елегантно и професионално решение за информационно обозначаване и дигитална реклама в критични среди.

Разгледайте всички широкоформатни дисплеи налични на сайта ни и изберете най-подходящият за вашите нужди.

Източник: Tech Vision

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *