Монитори Philips за дома, офиса и гейминг

Монитори Philips за дома, офиса и гейминг

Отново на училище и работа с избрани модели монитори Philips за дома, офиса и гейминг забавление

Есента винаги е заредена със силен импулс за ново начало и започване на чисто. Децата тръгват на училище, докато техните родители привеждат работния си график в съответствие с предстоящата учебна година. Много от работещите се завръщат в офиса след продължителна лятна почивка, освежени и готови за работа. Именно по това време на годината електрониката е в подем и особено търсена. Голяма част от хората планират покупка на нов монитор, лаптоп, таблет или пък необходим за тях аксесоар. За да подпомогне потребителите и отговори на техните нужди в период на висока активност, Philips предлага специална селекция от монитори Philips, които могат да увеличат драстично тяхната продуктивност.

Професионални решения за работещи

Завръщането в офиса след дълга почивка изисква съюзник, който да подобри значително ефективността и креативното мислене по време на работа. Професионалните потребители се нуждаят от най-новите и бързи опции за свързване (като USB-C и Thunderbolt 4). Освен това от качествени високоговорители и уеб камера с лицево разпознаване (като Windows Hello). Също така и от допълнителни функционалности като MultiClient Integrated KVM превключвател. Той позволява лесно управление на две компютърни системи с една клавиатура и мишка. Разбира се, всичко това върви ръка за ръка с висока ергономичност на стойката. Разнообразието от функционални модели монитори Philips е огромно.

За тези, които търсят най-доброто решение за видеоконферентна връзка, перфектният избор е Philips 45B1U6900CH/00. Този 44,5-инчов извит (1500R) монитор улеснява значително многозадачната дейност, гледането на филми и видеа с високо качество, както и бързия трансфер на данни и зареждането с енергия на свързано устройство. Моделът е оборудван с USB-C докинг станция и 5MP-ва уеб камера. Тя разполага с Windows Hello лицево разпознаване и шумоизолиращ микрофон за лесна колаборация. В допълнение на това, 45B1U6900CH/00 е снабден с интегриран MultiClient KVM превключвател за едновременно управление и работа с две компютърни устройства.

Стилен дизайн с изключителна производителност

Philips 27B1U7903/00 е 27-инчово технологично бижу с 4К UHD Mini-LED подсветка и възможно най-бързата и сигурна свързаност в лицето на Thunderbolt 4. Моделът комбинира стилен дизайн с изключителна производителност и еднокабелна връзка. Тя осигурява пренос на данни със скорост до 40Gbps. Благодарение на своя модерен IPS панел и покритието на цветови пространства като DCI-P3, Rec. 709 и Adobe RGB, той предлага зашеметяваща ултра реалистична картина при гледане. Неговият четиристранен безрамков дизайн и интегрирано управление на кабелите, позволяват лесни и удобни конфигурации с няколко монитора.

Друг интересен модел, подходящ за професионални CAD-CAM творци, 3D графични дизайнери и фотографи е Philips 40B1U5601H/00. Този 40-инчов широкоформатен монитор разполага с интегрирана 5MP-ва камера с Windows Hello лицево разпознаване и солидна USB-C докинг станция с 2 + 4 слота и LAN контролер. Резолюцията му е WQHD (3440×1440), като в добавка са налице и функционалности като HDR10 и KVM превключвател.

Philips 34B1U5600CH/00 предоставя всички необходими основни характеристики за офис дейност, като същевременно визуализира наситено ярки и живи изображения. Устройството разполага с Ultra-Wide QHD разделителна способност, осигуряваща кристално чиста картина. Благодарение на функционалности, като USB-C докинг станция, интегриран MultiClient KVM превключвател и DisplayPort изход, този модел гарантира на потребителя висока производителност, отлична свързаност и улеснена многозадачна дейност.

Работа и училище в едно

За да започнат уверено предстоящата учебна година, учащите се нуждаят от допълнителен стимул за по-бързо усвояване на учебния материал. Техните потребности са комбинация от време за образование и такова за забавление. Това означава, че перфектният монитор трябва да разполага с разнообразни параметри. В този смисъл, студентите работещи дистанционно се нуждаят от модел, способен да издържи на интензивната учебна дейност и същевременно да може да се ползва за гейминг, гледане на филми или пък сърфиране в интернет.

Philips 16B1P3302D/00 е 15,6-инчово преносимо устройство. То е идеално за многозадачна работа и достатъчно компактно, за да може лесно да бъде поставено в чанта или раница. Освен това мониторът е снабден и с два USB-C порта от двете страни. По този начин кабелите за свързване с друга техника могат да бъдат използвани едновременно. Сгъваемата стойка на модела се огъва от 0 до 90 градуса, осигурявайки необходимата гъвкавост навсякъде и по всяко време.

27-инчовият Philips 27E1N5600AE/00 е на практика “All in One” решение. Неговият QHD (2560×1440) IPS панел осигурява реалистични и наситени откъм цвят изображения. Добрата свързаност на модела е гарантирана, благодарение на вградените USB-C, DisplayPort и HDMI входове. Подходящ е за потребители работещи с 3D графични приложения, CAD-CAM файлове и сложни електронни таблици. Бързото време за реакция на подсветката от 1ms при движеща се картина (MPRT) и заложената адаптивна синхронизация го правят не по-малко добър избор и за гейминг забавление след работа.

Моделът Philips 34E1C5600HE/00 подобрява значително корпоративната комуникация от разстояние, посредством своята интегрирана 5MP-ва уеб камера с опция за лицево разпознаване. 34-инчовият извит VA екран предоставя достатъчно площ за работа със сравнителни таблици и няколко приложения едновременно. Резолюцията е Ultra-Wide QHD, осигуряваща широк спектър от наситено ярки и кристално чисти цветове. Свързаността с други устройства е напълно обезпечена посредством вградените USB-C, USB-A, DisplayPort и HDMI конектори.

За релаксиращо игрово забавление след училище или работа

Краят на лятната ваканция означава връщане към рутинната училищна дейност, но и време за релаксиращ гейминг след това. Най-новата геймърска серия EVNIA от монитори Philips, е проектирана със стилен футуристичен дизайн и множество модерни функционалности, способни да предоставят епични и запомнящи се игрови сесии.

Philips Evnia 25M2N3200W/00 е 24,5-инчов VA дисплей с Full HD разделителна способност, който визуализира изображения с висок контраст и дълбоко черно. С честота на опресняване от 240Hz и време за реакция от 0,5ms при движеща се картина (MPRT), той предлага на взискателния потребител ултра бърз и гладък гейминг без насичане на кадрите и призрачни ефекти. Оборудван е с два HDMI и един DisplayPort входове.

Моделът Evnia 27M2C5500W/00 е проектиран с 27-инчов извит VA панел за по-голямо контрастно съотношение и отчетливо видими тъмни детайли. Тук резолюцията е 2K QHD (2560×1440), а заложената яркост 400cd/m2. Устройството е снабдено с AMD Free Sync Premium Pro технология и функция за ниско закъснение на входящия сигнал. Тези параметри в комбинация със светкавичната честота на опресняване от 240Hz и времето за реакция на подсветката от 0,5ms MPRT дават възможност за максимално сливане на рефлексите на играча с действието на екрана.

Последният модел от тази страхотна селекция монитори Philips e широкоформатният геймърски представител Evnia 34M2C8600/00. Този извит 34-инчов красавец е оборудван с най-модерен QD OLED панел и DisplayHDR 400 функционалност за отчетливо визуализиране на тъмните детайли в картината. За отлична свързаност той е снабден с всички най-съвременни портове, като USB-C, USB хъб с 4 слота, DisplayPort и HDMI. В допълнение към тези екстри, моделът разполага с AMD FreeSync Premium Pro технология, VESA Certified ClearMR режим и вградени DTS съраунд колонки за потапящо аудио-визуално изживяване след интензивна учебна или пък работна дейност.

Разгледайте всички модели монитори налични на сайта ни и изберете най-подходящият за вашите нужди.

Източник: Tech Vision

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *