IIYAMA професионален бизнес дисплей

IIYAMA професионален бизнес дисплей

LH10551UWS-B1AG – първият 105-инчов IIYAMA професионален бизнес дисплей за визуализиране на панорамна дигитална реклама с 5K Ultra Wide разделителна способност

За да предостави на бизнеса гъвкавостта, от която се нуждае в съвременната дигитална епоха, японската компания IIYAMA анонсира нов и първи в глобален мащаб 105-инчов професионален дисплей за цифрово рекламно съдържание. Целта на LH10551UWS-B1AG е да привлече в максимална степен вниманието на аудиторията и да я ангажира ефективно. Също като своя интерактивен събрат TE10518UWI-B1AG, този бизнес модел предлага уникален ултраширок изглед на всичко визуализирано на неговия 104,7-инчов екран. Със съотношение на страните от 21:9, той оптимизира възможностите за презентиране на съдържание. Така подобрява качеството на картината и едновременно с това привлича потребителски поток с мащабността ѝ.

Завладяващо изживяване при гледане

Проектиран с елегантен дизайн с тънка рамка, LH10551UWS-B1AG възпроизвежда наситено живи цветове и изображения по-големи от действителните. Това е възможно използвайки внушителната 5К Ultra Wide (5120×2160) резолюция, за да бъде видима разликата. Панелът на устройството е с IPS технология. Тя визуализира реалистични нюанси с отчетливо ясни детайли на картината за наистина завладяващо изживяване при гледане. Същият е с Anti-Glare покритие срещу отблясъци от силна околна светлина. Заложената яркост е 500cd/m2, което е напълно достатъчно за работа в силно осветена среда. Дисплеят разполага с контрастно съотношение от 1200:1 и време за реакция на подсветката 8ms. Снабден е 16GB RAM памет и 256GB складова такава.

5K Ultra Wide резолюция
5K Ultra Wide резолюция
Модерна USB-C свързаност
Модерна USB-C свързаност
Два вградени високоговорителя
Два вградени високоговорителя
Опционален Windows мини PC
Опционален Windows мини PC
Гъвкавост и надеждна модерна свързаност

LH10551UWS-B1AG е създаден за интензивна работа в денонощен режим 24/7. Устройството може да бъде монтирано в пейзажна или портретна ориентация. Това означава, че потребителят може да се възползва максимално добре от всяко пространство предвидено за дигитална реклама, анонсиране на информация или видео съдържание. Откъм опции за свързаност, дисплеят е оборудван с най-доброто на пазара. Той разполага с модерен USB-C порт, който е способен да достави видео с висока резолюция, аудио сигнал и данни, при това с максимална скорост. В добавка към него, LH10551UWS-B1AG е снабден с HDMI и DisplayPort входове, RS232 и RJ45 (LAN) контролери, както и с USB хъб с 4 слота. Наличен е и един DisplayPort изход, позволяващ връзка и надстройка с друг дисплей.

За по-голяма гъвкавост и възможност за работа в Windows среда, този ултраширок екран е оборудван и с OPS слот за вграждане на мини компютър. За тази цел японският производител е създал Slot-In решение от ново поколение – OPC51201CC-1, което поддържа 5K резолюция. Двата вградени високоговорителя с мощност от по 10W всеки, осигуряват висококачествен и кристално чист звук по време на презентации, видеоконференции или пък възпроизвеждане на мултимедия. Панелът на LH10551UWS-B1AG разполага с интегрирана Anti image retention функционалност, която елиминира напълно отпечатъците от задържането на изображение върху екрана. Със своите размери от 249 на 107см този професионален дисплей на практика е и една малка LED видеостена.

IIYAMA професионален бизнес дисплей
IIYAMA професионален дисплей проектиран да работи денонощно

Независимо от това дали е инсталиран в контролна зала с критична натовареност или пък в пространство за цифрови информационни табели, този широкоформатен 105-инчов IIYAMA дисплей, предлага на бизнеса лесно и ефективно решение за ангажиране на потребителското внимание. Проектиран да работи в непрекъснати денонощни среди, LH10551UWS-B1AG може да бъде монтиран в пейзажна и портретна ориентации, за да визуализира стимулиращи възприятието изображения във всяко търговско пространство.

Разгледайте всички широкоформатни дисплеи налични на сайта ни и изберете най-подходящият за вашите нужди.

Източник: Tech Vision

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *