Дисплеи ViewSonic за образование и бизнес

Дисплеи за образование и бизнес ViewSonic

Нова серия модерни интерактивни решения за образованието и бизнеса ViewSonic

Интерактивното обучение цели да създаде връзка между преподаватели и ученици, да повиши активността в часовете и да въведе учениците по-пълноценно в учебния процес, предоставяйки им възможността да бъдат активни участници в него и да изразят мнението си по дискутираните теми директно от мястото си, показвайки ги не само пред учителя, но и пред целият клас. Интерактивните решения позволяват на преподавателите да се фокусират върху основната си задача – да представят увлекателно и пълноценно материала, да задържат интереса на учениците, да сформират дискусия по поставените въпроси и да постигнат високо ниво на усвояване на материала още в самия час. Всичко това е възможно с дисплеи ViewSonic.

С помощта на интерактивните дисплеи ViewSonic, всички учебни заведения – училища, университети, образователни центрове, детски градини и др., могат да преподават чрез „съвременни“ видове обучение – присъствено, дистанционно и хибридно. Допълнително бизнес и корпоративните клиенти, могат да работят отдалечено, да колаборират и споделят файлове, да организират срещи и обменят информация лесно, сигурно и удобно за всеки служител.

ViewSonic гама от Интерактивни тъчскрийн дисплеи от 55″ до 98″
Широкоформатен дисплей ViewSonic IFP5550

Резолюция: 3840×2160
Размер: 55″
Mонтиране на стена (VESA): 400×200
Яркост: 350 cd/m2

Широкоформатен дисплей ViewSonic IFP6532
Широкоформатен дисплей ViewSonic IFP6532

Резолюция: 3840×2160
Размер: 65″
Mонтиране на стена (VESA): 600×400
Яркост: 350 cd/m2

Широкоформатен дисплей ViewSonic IFP6550

Резолюция: 3840×2160
Размер: 65″
Mонтиране на стена (VESA): 600×400
Яркост: 400 cd/m2

Широкоформатен дисплей ViewSonic IFP7550

Резолюция: 3840×2160
Размер: 75″
Mонтиране на стена (VESA): 800×400
Яркост: 350 cd/m2

Само за няколко години ViewSonic успя да постигне място в ТОП 3 доставчици на интерактивни тъч дисплеи за обучение в световен мащаб. Като доказателство за непрекъснатата им работа в сектора са обявените официално партньорства с гигантите Microsoft , Google и ZOOM в областта на образованието.

ViewSonic ViewBoard®

В допълнение ViewSonic ViewBoard® са най-продаваните и предпочитани дисплеи в света за 2022г. (с изключение на Китай), благодарение на най-добрите в класа си функционалности за колаборация, опит в преподаването и откритите за всички онлайн материали за самообучение и подготовка. Тенденцията продължава и през първото тримесечие на 2023, където достигат 8 милиона уникални регистрирани институции в своята myViewBoard екосистема. Те са финалист в наградите BETT 2023 за „Компания на годината за EdTech“.

Новото поколение интерактивни дисплеи са проектирани с мисъл за съвременните преподаватели. Те разполагат с широк набор от размери (55“, 65“, 75“, 86“ и 98“), пасващи на всякакъв формат класни стаи и обучение.

Серията ViewSonic ViewBoard® 50-5 предлага интуитивен и интерактивен интерфейс за неповторимо изживяване при писане с много потребители в 4K UHD резолюция. С модерния USB-C кабел за незабавна и лесна свързаност, учителите могат безпроблемно да включват, зареждат и управляват своите устройства, без да прекъсват урока си. И учениците, и преподавателите се радват на гладко писане с технологията Ultra Fine Touch, предлагаща 40-точково докосване и едно от най-бързото време за регистриране на докосване в бранша. В допълнение получавате двустранна писалка, която предлага анотиране в различна гама от цветове и размери, в зависимост коя страна на писалката се използва – перфектно помощно средство за писане от множество потребители, поддържане и насърчаване на дейности в клас и сътрудничество на учениците. Бъдете сигурни, че вашите и очите на учениците Ви ще са защитени, тъй като серията ViewBoard® 50-5 идва с технология без трептене и интегриран TÜV сертифициран филтър за синя светлина за всички нива на яркост.

Производителност и безопасност с най-новата операционна система

Новото поколение интерактивни дисплеи разполагат с усъвършенстван SoC с Android 11 и мощен осем ядрен процесор ARM 4xCortex-A73 + 4x Cortex A53. Работата с много приложения е значително подобрена благодарение на вградената 4GB RAM памет и 32GB вътрешно място за съхранение.

Потапящо аудио за завладяващи уроци

Увеличете ангажираността на учениците и задържането на информация благодарение на потапящия звук. Разполагайки с два 12W високоговорителя и 16W субуфер, ViewBoard® 50-5 прави музиката и видеоклиповете със звук с несравнимо качество. както и функцията “SmartPort™ USB”, която споделя USB входовете на лаптопа/компютъра Ви с тези на дисплея, създавайки лесна среда за колаборация.

myViewBoard екосистема

Напълно интегрирана с пакета myViewBoard екосистема, новото поколение интерактивни дисплеи обединява хардуер и софтуер за цялостно решение. Тя ви дава възможност да се възползвате максимално от времето, прекарано в класната стая.

myViewBoard Whiteboard – превърнете дисплея в интерактивна бяла дъска

Насладете се на специално създадени инструменти, като поп викторини, вградени тестове, функцията Immersive Reader, дигитални въртящи се фигури, устройства и таймери, за лесно планиране на уроци и дейности, независимо дали преподавате в класната стая или онлайн. Учениците могат да използват ViewBoard, който е разделен на до шест мини бели дъски, за подобрено практическо обучение.

myViewBoard Display – Представете своите уроци от всяко устройство

myViewBoard Display е базирано на браузър решение за споделяне на екрана, което позволява мигновено безжично дублиране на екрана на ViewBoard без нужда от кабели, допълнителен софтуер или други сложни системи за представяне.

myViewBoard Manager – Ефективна дистанционна комуникация и управление

Актуализирайте, планирайте, излъчвайте и управлявайте множество дисплеи едновременно от всяко място чрез сигурна, удобна за потребителя система за дистанционно управление. Рационализирайте комуникацията в кампуса с мултимедийни съобщения, споделяйте текстови съобщения или настройте спешни аларми. Всичко в облачно базираната среда – myViewBoard Manager.

ViewBoard Cast – Безжично споделяне на екрана в локална мрежа

Възползвайте се максимално от времето си в клас и по време на срещи на персонала с ViewBoard® Cast. Това решение за дублиране на екрана отваря нови възможности за споделяне от всяко устройство със своите възможности за разделен, разширен и групиран екран. Тъй като поддържа и AirPlay и Chromecast, потребителите могат безпроблемно да споделят своите екрани едновременно.

Разбира се върху дисплея можете да инсталирате всякакъв тип приложения от богатата екосистема на Android или Ваши собствени разработени такива. Друга изключително полезна функционалност на IFP50-5 серията е, че в тях може да се сложи Windows компютър с OPS стандарт.

Функционалност на софтуера myViewBoard:
  • Писане, рисуване, триене, различен цвят фонове, геометрични и тригонометрични фигури, фон за различни предмети за образованието – музика, математика, български език, виртуална тетрадка
  • Интуитивна функционалност за разпознаване на почерк и превръщането му в текст
  • Писалка с изкуствен интелект, разпознаваща Вашите рисунки и преобразуваща ги в дигитално съдържание
  • Работа (от дисплея) с файлове – отваряне, промяна, запис, изпращане и споделяне на всички видове офис файлове: Word, Excel, PDF, PowerPoint, снимки, видео или музикални файлове
  • Работа (от дисплея) с интернет сайтове, интернет връзки, както и директно писане или маркиране върху тях
  • Изпращане (споделяне) на записаното / редактираното върху интерактивния дисплей към e-mail/Cloud
  • Безжично, отдалечено споделяне на екрана на до 4 устройства едновременно
  • Изпращане на файлове към дисплея чрез уеб приложение – www.myviewboard.com
  • Създаване на тестове и анкети към ученици, които са присъствено и дистанционно
  • Интегриран в софтуера браузър с възможност за директно импортиране на снимки, видео и текст към работното платно
  • Функционалност за филтрирано търсене на снимки и видеа в Google и Youtube в по предварително зададени параметри
  • Достъп до библиотека с над 2 милиона образователни клипа
  • myViewBoard Display – облачен софтуер за споделяне на екрана на устройства за хибридна среда
За ViewSonic:

Американска компания, основана в Калифорния през далечната 1987г. ViewSonic е водещ в световен мащаб доставчик на високотехнологична потребителска електроника, както и на визуални и комуникационни интерактивни решения. Като абсолютен новатор и визионер в сектора, брандът предлага на света богато портфолио от визуални решения на професионално равнище. Те подобряват начина, по който комуникираме, работим съвместно, изчисляваме и се свързваме един с друг.

Продуктите на ViewSonic включват монитори за дома и офиса, професионални монитори за графични дизайнери, геймърски монитори, мултимедийни проектори – LAMP, LED и Laser, професионални дисплеи за дигитална реклама и корпоративни клиенти, смарт дисплеи, интерактивни дисплеи. Силният фокус на ViewSonic в сектор образование го нарежда в ТОП 3 доставчици на интерактивни тъч дисплеи за обучение и корпоративни клиенти. Размерите на устройствата са 55“, 65“, 75“, 86“ и 98“. Резолюцията е огромната 4К UHD (3840×2160). Тъчскрийн технологията е усъвършенствана инфраред (Ultra Fine Touch) с възможност за натискане в до 33 точки едновременно и едно от най-бързото време за регистриране на докосване в бранша. Като такъв те създават своя собствена екосистема от приложения наречена myViewBoard. Тя разполага с разнообразни функционалности и приложения за образованието и корпоративните клиенти.

Разгледайте всички широкоформатни дисплеи налични на сайта ни и изберете най-подходящият за вашите нужди.

Източник: Tech Vision

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *