ViewSonic проектори за игра с Xbox конзола

ViewSonic проектори за игра с Xbox конзола

ViewSonic анонсира първите в света проектори, предназначени за игра с Xbox конзола

Водещият в глобален мащаб доставчик на визуални решения ViewSonic Corporation, представи първите в света проектори създадени за игра с Xbox конзола. По този начин компанията ясно заяви своите стремежи към обновяване на продуктовата си гама с ориентирани към потребителя устройства. Те осигуряват най-доброто аудиовизуално изживяване. В името на тази дългосрочна цел, ViewSonic работи в непрекъснато партньорство с друг глобален лидер – Microsoft. Новите Smart LED модели X1-4K и X2-4K, както и ламповия PX749-4K, са способни да визуализират ултра гладка 4K UHD (3840×2160) картина с размери на 100-инчов екран. Освен това, тя е съчетана с висококачествен кино звук от колонки Harman Kardon. Това определено прави игрите по-вълнуващи и потапящи от когато и да било.

Гейминг приключение с Xbox конзола с X1-4K и X2-4K

X1-4K и X2-4K, предоставят възможно най-доброто гейминг приключение с Xbox конзола. Същевременно с това корпусът им е декориран в черно и зелено, в синхрон с дизайна на Xbox Series X. Основното им предимство е чудесната комбинация от висока резолюция и 4,2ms ултра-бързо въведение на входящия сигнал. Това позволява корекция в честота на опресняване от 60 на 240Hz за идеално гладък гейминг без насичане и размазване на изображението. Освен това, тези Smart устройства са снабдени с интуитивни функции за моментално забавление. Моделите са съвместими с вграденото управление за потребителска електроника на Xbox. Това означава, че когато конзолата се включи, проекторът стартира едновременно с нея. В допълнение, при свързаност чрез HDMI 2, устройството автоматично превключва в режим на игра. Така осигурява най-добрата визуализация с подобрени наситено живи цветове.

Използвайки 3-то поколение LED технология, X1-4K и X2-4K разполагат с 2900 ANSI лумена яркост и контрастно съотношение от 3000000:1. Те предоставят кристално ясни изображения във всяка среда. Когато тези параметри са комбинирани с 4K HDR резолюция и високоговорители Harman Kardon, аудиовизуалното удоволствие е напълно гарантирано. Със своите 8,3 милиона пиксела и HDR поддръжка за динамично съдържание, тази висока разделителна способност вдъхва живот на филми, спорт, игри и любим стрийминг. Разстоянието за проектиране при X1-4K е от 1,53 до 4,98м. При късофокусния X2-4K то е от 0,92 до 2,2м. Двете Smart устройства са способни да визуализират екрани с големина от 60“ до 120“ (за X2-4K) и от 60“ до 150“ (за X1-4K). Коефициентът на увеличение при късофокусния модел е в диапазона 0,69 – 0,83. При X1-4K този показател е 1,15 – 1,5.

ViewSonic проектори с лесни и удобни функции

Освен написаното дотук, новите ViewSonic проектори идват и с голяма гъвкавост за инсталиране в среди с различен дизайн и размери. X1-4K е предназначен предимно за монтаж на таван. По този начин запазва свободните подови пространства без да среща каквито и да било препятствия при проекция. От друга страна, късофокусният X2-4K може да бъде удобно поставен на масичка за кафе например. Така ще проектира широка 100-инчова картина от разстояние само 1,5м. В допълнение, двата модела не се нуждаят и от централно позициониране по време на настройката. Това е така, защото разполагат с вградена Keystone функционалност за автоматична корекция на трапецовидното изкривяване при визуализация под ъгъл. Това позволява на потребителя да се наслади на перфектно оформени изображения при странична проекция, без да бъде необходимо пренареждане на мебелите в помещението.

Тези лесни и удобни функции за настройка правят от X1-4K и X2-4K идеални решения за визуализиране на вълнуваща игрова сесия или създаване на кино стая у дома (Home-Cinema). Моделите предоставят възможност за безжична презентация и Bluetooth свързаност. Оборудвани са с по два HDMI входа, RS232, USB 2.0, както и с по един модерен USB-C порт. Те разполагат и със 16GB складова памет. Благодарение на използваната LED технология, жизненият цикъл на светлинния източник е 30 000 часа. Това гарантира на потребителя години наред ползване без необходимост от поддръжка. Двата проектора са сертифицирани с TÜV SÜD за ниско синьо лъчение, в синхрон с политиката на ViewSonic за предпазване на очите от увреждане и дискомфорт, причинени от продължително гледане.

Xbox игрово приключение с PX749-4K

Третият проектор създаден за Xbox игрово приключение е ламповият PX749-4K. Проектиран за домашни условия с 4K UHD резолюция, 4000 ANSI лумена заложена яркост и контраст от 12000:1, той е способен да осигури не по-малко вълнуващо гейминг изживяване от предните два LED модела. Комбинацията от перфектна визуализация с поддръжка на HDR HLG режим и високоговорител с Harman Kardon настройка, гарантира аудиовизуално удоволствие от най-висока степен. Със своето ултра бързо въведение на входящия сигнал от 4,2ms и USB-C свързаност за директно поточно предаване от Nintendo Switch, моделът задава изцяло нови стандарти за игри с конзоли.

Коефициентът на увеличение при PX749-4K е в интервала от 1,13 до 1,47. С разстояние за проектиране от 0,75 до 9,76м, този лампов модел може да визуализира екран с големина от 30“ до 300“ на всяка гладка повърхност. Наличието на два HDMI входа, RS232 и LAN конектор обезпечават напълно добрата свързаност на устройството. Проекторът е съвместим и със системите за домашна автоматизация и 12V тригерен изход. Предлага се единствено във вариант с изцяло бял корпус. За специалистите във ViewSonic е удоволствие да си партнират с технологичен гигант като Microsoft, в стремежа си да предоставят на своите потребители най-доброто гейминг изживяване с Xbox конзола. Те са твърдо решени да продължат с обновяването на функционалностите за своите ViewSonic проектори, за да подобрят чувствително удоволствието от домашното гейминг и кино забавление.

Разгледайте всички проектори налични на сайта ни и изберете най-подходящият за вашите нужди.

Източник: Tech Vision

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *