Philips EVNIA гейминг монитори

Philips EVNIA гейминг монитори

Нови гейминг монитори за максимално потапяне в света на електронните игри

Още с появата си на бял свят новата гейминг линия на Philips Monitors – EVNIA, се стреми да се превърне в най-привлекателната марка за игри. Тя предлага монитори с елегантен дизайн и параметри насочени към бъдещето. Позволява на всеки потребител да се наслади пълноценно на вълнуващо игрово изживяване. Името ѝ в превод от гръцки означава „да проявиш загриженост и подкрепа към някого“. В този смисъл, EVNIA е подкрепящата система за всички, които искат да намерят своето място в света на електронните игри. Целта ѝ е да възроди и преоткрие радостта и вълнението от случващото се на екрана. Новаторският и приобщаващ подход на създателите на тази иновативна серия, цели да изгради модерна и потапяща гейминг атмосфера. Същевременно с това използва дългогодишния опит на марката Philips.

Philips EVNIA 25M2N3200W и 25M2N5200P

Мониторите Philips Evnia 25M2N3200W и Philips Evnia 25M2N5200P притежават всичко, което запалените геймъри търсят по отношение на скорост, визуално представяне и ергономичен комфорт. Те отговарят напълно на мотото на бранда „gaming for all”. Също така осигуряват вълнуваща комбинация от бърз екшън, потапяща картина и физическо удобство пред екрана. С тях потребители на всякаква възраст могат да изпитат незабравима наслада от последните технологични достижения в гейминг индустрията.

Philips EVNIA гейминг монитори

Двата 24.5-инчови модела са проектирани с модерни VA (за 25M2N3200W) и IPS (за 25M2N5200P) панели. Те са снабдени с Anti-Glare покритие срещу отблясъци. Разделителната им способност е FHD (1920×1080). Заложената яркост е 300cd/m2 за първия монитор и 400cd/m2 за втория. 25M2N3200W разполага с контрастно съотношение 3000:1, благодарение на своя VA екран. Устройствата покриват на над 110% цветовата гама на sRGB пространството и идват с HDR 10 поддръжка. В допълнение функцията SmartImage HDR предоставя възможности за избор на режими за игра, гледане на филм, визуализация на висококачествени изображения и персонализиране на настройките. Всичките тези параметри осигуряват наситено жива откъм цвят картина. Тяо не само подобрява игровата сесия, но и постига нужното качество при показване на снимки, филмово съдържание и при работа с графични приложения.

Ключови характеристики на моделите

С мониторите 25M2N3200W и 25M2N5200P играчите могат да бъдат сигурни, че всяка екшън игра ще бъде бърза, плавно визуализирана и носеща удоволствие. С впечатляващи честоти на опресняване от 240Hz (за първия) и 280Hz (за втория модел) и време за реакция от 0.5ms MPRT, дори най-динамичните сцени остават супер бързи и ултра плавни с ясни изображения без трептене и призрачни ефекти. Функцията Low Input Lag намалява времевото забавяне на входящия сигнал при подаването на команда от свързано устройство към монитора. Тя оказва положително въздействие върху производителността и удоволствието от играта, особено когато става въпрос за бързи, състезателни игри. 25M2N3200W идва с интегрирана Adaptive Sync технология, докато подобреният 25M2N5200P е снабден с AMD FreeSync Premium. Тя елиминира всяко накъсване и насичане на картината, осигурявайки плавен и отчетлив преход. Освен споменатото дотук, моделът 5200P притежава интегрирани On-Screen Display настройки като MBR Sync, DarkBoost, и Smart Crosshair за още по-приятно гейминг изживяване.

Philips EVNIA гейминг монитори
от 240 до 280Hz опресняване
Philips EVNIA гейминг монитори
SmartImage HDR режими
Philips EVNIA гейминг монитори
FreeSync Premium технология
Philips EVNIA гейминг монитори
Ниско закъснение на входа

И двата модела са оборудвани с HDMI и DisplayPort цифрови входове, като в допълнение към тях Philips 25M2N5200P разполага и с вграден USB хъб с четири слота (USB 3.2). Техните иновативни Compact Ergo стойки позволяват корекция по височина до 130мм, завъртане до 60 градуса, наклон в диапазона от -5 до +20 градуса и възможност за работа в портретен режим (последното важи само за 25M2N3200W). По този начин физическият комфорт пред екрана е оптимален дори по време дълги игрови сесии. За подобряване на защитата на очите се грижат режимът LowBlue Mode и технологията Flicker-Free. Те редуцират натрупаните напрежение и умора, причинени от дългия престой пред екрана.

Philips Evnia 25M2N3200W и Philips Evnia 25M2N5200P са елегантни гейминг решения с феноменална честота на опресняване. С тях потребители на всякаква възраст могат да играят бързи екшън игри и да се наслаждават на ясни и детайлно визуализирани изображения. Те са най-добрият избор за геймъри, които искат достъпно и същевременно удовлетворяващо изживяване, което отговаря на техните вкусове и предпочитания.

Разгледайте всички модели гейминг монитори налични на сайта ни и изберете най-подходящият за вашите нужди.

Източник: Tech Vision

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *