С принтерите Brother DCP-T300 спестявате, докато печатате

Brother DCP-T300

Brother DCP-T300 – създаден, за да печатате повече и да спестявате повече

Mултифункционалните принтери Brother DCP-T разполагат с Refill Tank System, която предлага лесен достъп за зареждане на контейнерите с мастило и ви осигурява принтирането на до 6000 копия. Освен ниските експлоатационни разходи ценно предимство е интелигентния дизайн на принтерите, който прави презареждането на мастило да става без никакво усилие.

Серията включва три модела – Brother DCP-T300, Brother DCP-T500W и Brother DCP-T700W. Последните два са оборудване с вградена безжична карта, което позволява да свържете устройството към вашата мрежа, и лесно да го споделите с други потребители, както и да печатате от вашето мобилно устройство, или чрез Google Cloud Print. В допълнение моделът Brother DCP-T700W притежава удобството на автоматичното листоподаващо устройство (ADF) с което могат лесно до бъдат сканирани или копирани документи, съдържащи много страници без да се налага да стоите до принтера. Трите модела ще откриете в нашия онлайн магазина на www.pic.bg/printeri, а в магазина ни в Пловдив можете да се уверите във висококачествените резултати, които предоставят устройствата, като направите демо печат на любима своя снимка.

Извънредно ниски разходи за консумативи

Контейнерите за мастило са изключително икономични – с едно зареждане можете да принтирате до 6000 страници черно и 5000 страници цветно, а индивидуалната система за зареждане ви позволява да замените само цветовете, които е необходимо, с което се намалява загубата на мастило.

Лесно презареждане с мастило

Brother DCP-T300Благодарение на  достъпните резервоари за мастило, разположени най-отпред, презареждането с мастило е лесно и става само в 3 стъпки.

Сведете до минимум разливането на мастило

Интелигентния дизайн дава възможност за повторно пълнене на контейнерите с мастило при оптимизиран 45⁰ ъгъл на презареждане. Това минимизира разливането на мастило и елиминира неудобството от презареждане.

Пести място и е удобен за ползване

Проектирани с преден достъп до вградените резервоари с мастило и прозрачен капак, Tank System Refill на Brother спестява пространство и позволява лесно да проверите колко мастило е останало.

Подобрена производителност

Print-Speeds-DCP-T300Brother DCP-T се отличават с висока скорост на печат от 11 / 6ipm, с което пестите време, особено когато имате голям обем от файлове за печат. Освен това тавата за хартия побира до 100 листа и няма да се налага да я зареждате твърде често.

Професионално качество

Т-серията цветни мастиленоструйни принтери на Brother доставят последователни и висококачествени резултати с остри изображения и ясен текст. Черното пигментно мастило Brother ще ви осигури отчетлив текст при печат върху стандартна хартия. То е устойчиво на вода, така че няма да се размазва и ще получавате последователно отчетлив текст всеки път.

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *