ViewSonic IFP52-2F серия

ViewSonic IFP52-2F серия

ViewSonic IFP52-2F серия – уникални интерактивни дисплеи, лицензирани за всеобхватна дейност с Google приложения

Водещият в глобален мащаб доставчик на визуални решения ViewSonic Corporation анонсира своя нова гама от интерактивни дисплеи за образованието. Те са сертифицирани съгласно Споразумението за лицензиране на устройства с Android Enterprise (EDLA). По този начин, трите модела от ViewSonic IFP52-2F серия могат безпроблемно да интегрират операционната система на Android. Това става с приложението Google Play Store. Така се дава възможност на преподаватели, студенти и IT администратори да работят с богат набор от инструменти за сътрудничество при най-съвременни мерки за сигурност и подобрена продуктивност. Независимо от това дали образователните институции се нуждаят от нов дисплей или модул за надграждане на стария и избягване на подмяната, от ViewSonic вече могат да гарантират и двете опции. Те предлагат лесна и сигурна интеграция с Google приложения.

IFP6552-2F, IFP7552-2F и IFP8652-2F са моделите, от които се състои новата серия и са съответно с размери 65, 75 и 86 инча. Те са проектирани с качествени VA панели. Тяхната усъвършенствана технология за вертикално подравняване визуализира изображения с висок 5000:1 статичен контраст и ярки, наситено живи цветове. Нивата на тъмното са по-дълбоки в сравнение с тези на останалите видове екрани. Снабдени са и с Anti-Glare покритие срещу отблясъци от силна околна светлина.

Резолюцията на екраните е 4K UHD (3840х2160). Тя разполага с гъстота на пикселите 4 пъти по-голяма от тази на стандартната Full HD. В резултат на това, качеството на картината е по-наситено откъм цвят и с отчетлива детайлност, а визуалното изживяване гарантирано. Яркостта на трите дисплея е 400cd/m2, докато времето за реакция на LED подсветката е 7ms. Устройствата са оборудвани с Octa Core A73*4 + A53*4 процесор за по-висока изчислителна мощност и бързина. Заложената RAM памет е 8GB, а складовата такава 64GB.

ViewSonic IFP52-2F серия
Нови технологии за плавен и ефективен учебен процес

Свързаността на IFP6552-2F, IFP7552-2F и IFP8652-2F е безупречна. Екраните са оборудвани с аналогов VGA вход, три дигитални HDMI порта и един по-модерен DisplayPort. Истинското бижу обаче в това отношение, са трите USB-C конектора. Те осигуряват бърз и сигурен трансфер на данни и предоставяне на видеосъдържание с висока резолюция. Освен това дават възможност за зареждане с електроенергия от 65 до 100W на други свързани с дисплея устройства (последното важи за два от портовете). В допълнение, моделите от тази превъзходна ViewSonic IFP52-2F серия са снабдени с USB хъб с цели 5 слота, LAN и RS232 контролери.

Фронтално разположеният саундбар с два мощни 20W-ви високоговорителя и субуфер към тях, осигуряват на потребителите достатъчно силно и незабравимо по своето качество аудио изживяване. За още по-голяма производителност и подобрена гъвкавост, дисплеите са оборудвани и с вграден OPS слот. Той с помощта на подходящ мини компютър предоставя възможност за работа в Windows среда. Трите устройства се предлагат с рамка и саундбар в тъмно сив цвят и гръб на корпуса в черно.

Освен дисплеите от IFP 52-2F серия, ViewSonic пусна на пазара и сертифициран по ELDA мини компютър за OPS слот. Моделът VPC-A31-O1 е с Android 13 операционна система. Той е с мощен Octa Core процесор, 8GB DDR вътрешна памет и 128GB складова. Осигурява пълен достъп до Google Play Store с автоматизирани актуализации и други услуги на Google API (Интерфейси за програмиране на приложения). С него лесно и сигурно могат да бъдат достъпвани лицензирани приложения като Google Chrome, Google Maps, You Tube и Google Gmail. Интегрираният myViewBoard софтуер за цифрова бяла дъска, подобрява значително производителността и многозадачната дейност. Така осигурява плавен и ефективен работен процес.

ViewSonic IFP52-2F серия
Всеобхватни образователни решения, сертифицирани по EDLA

Появата на всичките тези нови устройства сертифицирани по ELDA бележи важен крайъгълен камък в усилията на компанията да трансформира своята забележителна екосистема от приложения в първокласна услуга от типа EaaS (Оборудване като услуга). Тази стратегия оптимизира комуникацията между клиенти и партньори. Тя ги обединява в разработването на всеобхватни решения, съобразени с нуждите на глобалния потребител. Пълното предлагане на EDLA сертифицирани продукти от ViewSonic, е съобразено с разнообразните нужди на училища и университети по целия свят.

По-конкретно, новата интерактивна серия ViewSonic IFP52-2F предоставя идеалното All-In-One решение с размери от 65″, 75″ и 86″ и разнообразна гама от настройки за интегриране в класната стая. За училищата, които искат да избегнат подмяната на остарял дисплей, мини компютърът VPC-A31-O1 предлага лесно обслужване. Той прави надграждането на вече съществуващото устройство сигурно и удобно. С разширения достъп до приложения като Google Play Store, Google Chrome, Google Maps, YouTube и Google Drive, се завишава производителността и ангажираността в учебните зали. Същевременно се улеснява инсталирането на предпочитани образователни приложения. Добавяйки всичко това към собствения интегриран софтуер за бяла дъска myViewBoard и възможността за персонализиране на екрана, тази уникална серия предоставя на учители и учащи едно изключително ангажиращо и вълнуващо учебно изживяване.

С цел обслужване нуждите на училищните IT мениджъри и администратори, от ViewSonic са рационализирали управлението и излъчването на данни от техните устройства. IFP52-2F серия разполага със стабилни интегрирани защити за киберсигурност. Това включва и такива за всички Google приложения и актуализации на фърмуера. В допълнение, операционната система Android позволява автоматична актуализация на технологията за постоянна защита.

ViewSonic IFP52-2F серия

Разгледайте всички широкоформатни дисплеи налични на сайта ни и изберете най-подходящият за вашите нужди.

Източник: Tech Vision

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *