AOC 2K гейминг монитори

AOC 2К гейминг монитори

Започнете своето вълнуващо гейминг приключение с AOC 2K мониторите

Марката AOC предлага широко портфолио от гейминг монитори за любители и професионалисти в електронните спортове. Брандът непрекъснато променя и развива своите продукти за да отговори подобаващо на нарастващите нужди на играчите. Именно поради това геймъри и професионални състезатели гледат на AOC като на първокласна технология. Тя ги подкрепя в постигането на оптимално желаната от тях производителност.

Базовата серия AOC Gaming разполага с обновена гама от продукти. Те могат да задоволят потребностите на всеки играч, независимо от неговите умения и предпочитания. Любителите на приключения горят от желание да се пробват в игри от различни жанрове. Те се нуждаят от монитори, които са не по-малко гъвкави от самите тях.

Играчите редовно тестват нови заглавия, провеждат релаксиращи игрови сесии със своите приятели и са отворени да следват всяка иновативна технология. Независимо от това дали убиват страховити дракони, впускат се в решителна атака или пък решават сложен пъзел по пътя към успеха, те изпитват неистова наслада и удовлетворение от изживяването пред екрана. За целта геймърите се нуждаят от надеждно универсално оборудване. Монитори специално пригодени за даден жанр не биха им харесали толкова. Това е защото желанието им е да притежават такива, които сработват за всяка игра и служат като дългосрочен спътник. Те търсят страхотна графика, лесно за използване оборудване и най-доброто изживяване на разумна цена. Благодарение на всичко това AOC 2K гейминг мониторите са любимият избор на геймърите.

AOC 2К гейминг монитори
AOC 2K модели с прави екрани

Мониторите Q27G2E/BK и Q27G2U/BK са проектирани с висококонтрастни VA панели и 2K QHD разделителна способност. Те предлагат превъзходно качество на картината и ясно визуализирани детайли. Тези 27-инчови гейминг модели разполагат с 250cd/m2 заложена яркост и контрастно съотношение 3000:1. Честотата им на опресняване е 155Hz с овърклок за Q27G2E/BK и 144Hz за Q27G2U/BK. Времето за реакция е 1ms MPRT и за двете устройства. Благодарение на тези параметри и интегрираната AMD FreeSync Premium технология, играчите могат да се насладят на плавен гейминг и визуализация с отлично качество без размазване и накъсване на изображението. Мониторите покриват и над 120% от цветовото пространство sRGB. Това позволява безпроблемна работа с графични приложения, сърфиране в интернет и уеб дизайн.

Оборудвани са с по два HDMI входа и един DisplayPort, интерфейсът на които се поддържа от настоящите конзоли за игри, графични процесори и HDCP системата за защита на цифрово съдържание при поточно предаване. В допълнение към това Q27G2U/BK е снабден и с вграден USB хъб с четири слота (версия 3.0). Моделът разполага и с два интегрирани високоговорителя от по 2W всеки. Неговата ергономична стойка предлага корекция по височина, завъртане в основата, наклон и възможност за работа в портретен режим. При Q27G2E/BK единствената опция е наклон в диапазона от -5 до +23 градуса.

Тънкият безрамков дизайн на двата дисплея позволява настройка с няколко монитора за по-широк изглед и по-добра бойна станция. Ниското закъснение на входящия сигнал (Low Input Lag) и безплатният инструмент AOC G-Menu за допълнително персонализиране на екранните настройки, осигуряват на потребителя още по-вълнуващо гейминг изживяване. За здравето и комфорта на очите при продължителна игрова сесия се грижат режимите Flicker Free и Low Blue Light.

AOC 2К гейминг монитори
AOC 2K широкоформатен извит монитор

Моделът CQ32G2SE/BK e 31,5-инчов геймърски монитор с извит 1500R екран. Той разполага с Anti-Glare покритие срещу отблясъци. Неговата 2K QHD (2560×1440) разделителна способност предоставя първокласна картина и отчетливо визуализирани детайли. Панелът е VA, осигуряващ висок 3000:1 контраст и по-дълбоки нива на черното. Яркостта е 250cd/m2. Честотата на опресняване от 165Hz е повече от два пъти над стандартната за индустрията. Тя прави така, че игрите да вървят гладко като коприна. С време за реакция от 1ms MPRT, призрачните ефекти и замъгляването на изображенията са намалени до минимум. Добавяйки към това и интегрираната AMD FreeSync Premium технология, играчите могат да изпитат истинско удоволствие от сливането на техните рефлекси с действието на екрана.

И тук добрата свързаност е обезпечена посредством два HDMI входа и един DisplayPort конектор. Вградените колонки от по 5W всяка допълват перфектно усещането за аудио-визуално приключение. Функцията Low Input Lag, осигурява ниско забавяне на входящия към монитора сигнал. AOC 6 Games Mode пък ви дава възможност да превключвате между шест игрови режима, в зависимост от типа на играта – FPS, RTS или пък Racing например. Не липсват разбира се, и екстрите Flicker Free и Low Blue Light, които се грижат за здравословния комфорт на очите по време на дългите гейминг сесии. Стойката на CQ32G2SE/BK позволява наклон на дисплея в диапазона от -3.5 до +21.5 градуса.

AOC 2К гейминг монитори
AGON на AOC

Водещата световна геймърска марка AGON на AOC, анонсира наскоро разширеното си спонсорство на екипа на FURIA Esports. Тя бързо се превърна в глобална сензация на сцената на електронните спортове. Това сътрудничество, което започва на местно ниво в Бразилия, вече става повсеместно. То отразява динамичния растеж и нарастващата популярност на FURIA. Освен оборудването на всички отбори и играчи с монитори за състезателни игри от сериите AGON и AGON PRO, брандът на AOC ще бъде изложен на видно място в глобалните събития и платформи на FURIA. Освен това ще се носи с гордост и върху фланелките на състезателните отбори на организацията.

Разгледайте всички модели гейминг монитори налични на сайта ни и изберете най-подходящият за вашите нужди.

Източник: Tech Vision

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *