TP-Link OneMesh™ гамата с нов двубандов удължител на обхват

TP-Link разраства OneMesh™ гама си с нов двубандов удължител на обхват Mesh Wi-Fi AC750

TP-Link®, водещ световен доставчик на мрежови продукти, пуска на българския пазар нов двубандов Mesh Wi-Fi удължител на обхват RE220. Той е оборудван с OneMesh™ технология. Новото устройство разширява сигнала до 300м2, като същевременно подобрява ISP скоростта. Това го прави идеално средство за безпроблемен HD видео стрийминг, онлайн игри и други задачи, изискващи по-интензивна честотна лента. Моделът се базира на новата технология OneMesh™. Благодарение на това, предлага по-голяма скорост, елиминира труднодостъпните зони без Wi-Fi сигнал и осигурява безпроблемно покритие. Също осигурява възможно най-бързата връзка достъпна във всяко кътче на Вашия дом или офис.

 „Моделът RE220 е нов удължител на обхват, който пускаме на българския пазар. Той е част от екосистемата TP-Link OneMesh™ и отговаря на всички изисквания на потребителите за добра, стабилна, гъвкава и безпроблемна връзка. RE220 е иновативен модел, съвместим с технологията OneMesh™ и сме сигурни, че ще отговори на всички критерии на нашите клиенти за безупречна и устойчива връзка, а и технологията вече е внедрена в голяма част от рутерите TP-Link. Устройството е с минималистичен и елегантен дизайн, позволява монтаж на стена и се вписва идеално към всеки интериор.“, сподели Анна Чакърова, мениджър бизнес развитие за TP-Link България.

Стабилна двулентова връзка за повече устройства

Безжичната AC технология на RE220 създава по-бързи и по-силни Wi-Fi връзки във Вашия дом и разширява Wi-Fi обхвата в двете честотни ленти до 750Mbps. Честотните ленти от 2,4GHz и 5GHz осигуряват Wi-Fi връзки за едновременно свързане на до 32 устройства. Това позволява стабилна и гладка работа на всички свързани устройства, без никакви прекъсвания.

Високоскоростен режим за максимална производителност

За да увеличи максимално Wi-Fi производителността, високоскоростният режим използва една определена Wi-Fi лента като Backhaul и друга Wi-Fi лента като точка за достъп.

Точка за достъп и безжичен адаптер

Ethernet портът на RE220 може лесно да превърне Вашата кабелна интернет връзка в точка за безжичен достъп. Освен това, устройството може да функционира и като безжичен адаптер за свързване на кабелни устройства.

Лесна настройка в две стъпки

Стъпка 1: Натиснете WPS бутона на рутера и на RE220, за да свържете лесно удължителя към мрежата. Ако Вашият рутер не поддържа WPS, можете да свържете удължителя чрез приложението Tether или уеб потребителския интерфейс, ако Вашият рутер не поддържа WPS.
Стъпка 2: За оптимално покритие на Wi-Fi с помощта на интелигентния светлинен индикатор преместете удължителя на по-добро място.

Източник: TP-Link България

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *