AG Neovo SMQ серия широкоформатни дисплеи

AG Neovo SMQ серия широкоформатни дисплеи

AG Neovo SMQ серия – широкоформатни 4К дисплеи за видеонаблюдение съвместими с аналогови и цифрови системи за сигурност

Серията SMQ на AG Neovo предлага три различни по своите размери дисплея за видеонаблюдение. Те са проектирани за работа в денонощен 24/7 режим. Моделът SMQ-4301 е с големина на екрана от 43 инча, SMQ-5501 съответно 55 инча, а SMQ-6501 разполага с 65-инчов панел. И трите устройства са способни да поддържат до 8MP резолюция на изображения от IP камери за 4K системи за сигурност и контрол. Така те предоставят ясни и висококачествени кадри, които лесно могат да бъдат увеличени за детайлно разглеждане. Те също така позволяват работа с аналогови системи, свързани посредством BNC конектори за пълноценно 24-часово видеонаблюдение в контролни зали. Целта на тези дисплеи проектирани със солиден метален корпус и функционалности от висок клас, е да гарантират безпроблемно и сигурно възпроизвеждане на видео картина за вашата цифрова система за наблюдение и контрол, или пък аналогова такава за охранителна камера.

Страхотни параметри и функции

Отличителен параметър е патентованата технология Anti-Burn-in™. Тя работи за предотвратяване появата на отпечатък на екрана и изгарянето на пиксели при продължителен работен процес. Дисплеите са оборудвани с първокласни IPS панели за по-добра широкоъгълна видимост. Те разполагат с Anti-Glare покритие срещу отблясъци, причинени от силна околна светлина. Високата 4К (3840 х 2160) разделителна способност позволява увеличаване на картината с ясно визуализиране на всеки детайл от нея. В резултат на това операторът спокойно може да увеличи мащаба на регистрационен номер на автомобил например, или лицето на човек в опит да установи неговата самоличност. Освен това, панелът на трите модела позволява плавно гледане на всякакви 4К видеа и графики с висока детайлност и яснота.

Металният дизайн на дисплеите осигурява ефективно разсейване на топлината и улеснява непрекъснатостта на работния процес. Заложената яркост на SMQ-4301 и SMQ-5501 е 350cd/m2, докато тази на по-големия SMQ-6501 е 400cd/m2. Статичният контраст е 1200:1 и за трите устройства. Вградените видео настройки предлагат CCTV режим за избор на цветова гама крива и коригиране нивата на черното. Това подобрява видимостта на изображенията особено при нощно наблюдение. Тази функция осигурява подобрена яснота при слаба светлина и дава възможност на потребителя да прави детайлни корекции по картината. Благодарение на това, той може да коригира остротата, контраста, яркостта и други аспекти на кадъра, за да бъде разгледан подробно заснетия материал.

AG Neovo SMQ серия широкоформатни дисплеи
Лесна интеграция и контрол

Системите за видеонаблюдение, включващи модели от серия SMQ, обещават лесна интеграция и контрол за потребители с DVR и NVR устройства. Те все още могат да използват своите съществуващи BNC кабели, за да се свържат към дисплея. От друга страна тези, които залагат на NVR и камери с IP адреси, могат да се възползват по чудесен начин от 4К резолюцията на изображенията. Вградените RS232 и RJ45 (LAN) конектори в комбинация с интегрирания софтуер на AG Neovo PID command & Ctrl, позволяват лесно управление, конфигуриране и поддържане на инсталации с множество дисплеи в защитени среди. Функцията предоставя интуитивни уеб и мобилни интерфейси за дистанционно управление и контрол.

SMQ-4301, SMQ-5501 и SMQ-6501 са снабдени с входове като VGA, HDMI, DVI-D и композитния BNC, осигуряващи разнообразна свързаност. Потребителите, които разчитат на BNC връзка, могат да използват пасивен loop-through изходен порт за последователно свързване на множество дисплеи. В допълнение трите модела са оборудвани и с по два достатъчно силни високоговорителя от по 5W всеки.

SMQ серия на AG Neovo предлага висококачествени решения за видеонаблюдение и контрол, предназначени за професионалисти, работещи в сферата на сигурността. Тези дисплеи позволяват да видите всеки детайл отчетливо ясно, наблюдавайки видеа с 4K разделителна способност. Те също така надграждат системите с аналогови охранителни камери, като ги допълват с професионални екрани, снабдени с BNC конектори. Междувременно осигуряват надеждна защита за 4К системите за сигурност, използвайки аналогичен 4К дисплей. Компонентите, от които са изградени тези устройства, удължават значително живота на вашата мрежа за видеонаблюдение. Технологията им е ориентирана към бъдещето и е съвместима, както с аналогови, така и с цифрови инсталации за наблюдение.

AG Neovo SMQ серия широкоформатни дисплеи
AG Neovo SMQ серия широкоформатни дисплеи
AG Neovo SMQ серия широкоформатни дисплеи
AG Neovo SMQ серия широкоформатни дисплеи
AG Neovo SMQ серия широкоформатни дисплеи
AG Neovo SMQ серия широкоформатни дисплеи

Разгледайте всички широкоформатни дисплеи налични на сайта ни и изберете най-подходящият за вашите нужди.

Източник: Tech Vision

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *