IIYAMA LHxx60 серия професионални дисплеи

IIYAMA LHxx60 серия професионални дисплеи

IIYAMA LHxx60 серия – нови професионални дисплеи с Android 11 OS

Пост-пандемичната ера ускори значително процесите на дигитализация в нашето общество. В резултат на това комуникацията във физически пространства все по-често започна да преминава от хартиен на дигитален носител. Професионалните дисплеи на японския производител IIYAMA са известни в световен мащаб със своето високо качество, надеждност и издръжливост. Избирайки тях, потребителите могат да се възползват от максимална производителност, изискваща минимални усилия. В това отношение IIYAMA се наложи като една от марките с най-голямо и разнообразно портфолио от екрани за търговски и корпоративни цели.

Бизнес дисплеите от най-новата IIYAMA LHxx60 серия се предлагат в размери от 32 до 65 инча. Те са снабдени с модерни VA панели с висока 500cd/m2 яркост, визуализиращи кристално ясни изображения с отчетливи детайли и дълбоко черно. С тях потребителите могат да отключат нови възможности за своя бизнес и да подобрят значително виртуалната си комуникация. Вградената Android 11 OS позволява лесно персонализиране на екрана и инсталиране на приложения директно върху него. Комбинацията от иновативни технологии като софтуера за управление на съдържание iiSignage2, функциите Signal FailOver и EShare, прави създаването, редактирането и споделянето на съдържание по-лесно от всякога. Тези устройства са мощен корпоративен инструмент. Той издига маркетинговите и комуникационни умения на потребителя на следващо по-високо ниво.

IIYAMA LHxx60 серия професионални дисплеи
Идеални за дигитална реклама и бизнес сътрудничество

Моделът LH3260HS-B1AG е най-малкото решение с големина 31.5 инча. Неговата физическа резолюция е FHD 1920х1080, а контрастното му съотношение 4000:1. Той, както и всички останали представители на тази чудесна серия е проектиран за работа в денонощен 24/7 режим. Оборудван e с високоефективен четириядрен ARM Cortex – А53 процесор. Дисплеят разполага с 2GB RAM памет и 16GB складова такава. Времето за реакция на подсветката е 8ms. Както LH3260HS-B1AG, така и всички останали модели от LHxx60-та серия са снабдени с по три HDMI входа, два USB 2.0 порта, RS232 и LAN конектори, предоставящи отлична свързаност с други устройства. Освен това, този ELED VA дисплей консумира значително по-малко енергия в сравнение с DLED IPS, като същевременно поддържа същото и по-високо ниво на яркост. Независимо от това, дали се използва в магазини за търговия на дребно, корпоративни, хотелиерски или образователни среди, LH3260HS-B1AG е създаден да завладее и ангажира аудиторията, оставяйки трайно впечатление в нея.

LH4360UHS-B1AG e 42,5-инчов екран за дигитална реклама и презентации. Със своята 4K UHD (3840×2160) разделителна способност той предлага 4 пъти по-голямо работно пространство от стандартната вече Full HD. Благодарение на високия брой пикселни точки на инч (DPI), този ELED VA панел визуализира кристално ясни изображения с отчетливо видими детайли. Заложената яркост е отново 500cd/m2, докато контрастното съотношение е завишено на 5000:1. Времето за реакция на подсветката е 8,5ms. Интегрираният Media Player позволява на потребителя да възпроизвежда безпроблемно на екрана своите видеоклипове, снимки и изображения, както и да пусне любимото си аудио.

Големи дисплеи с елегантен дизайн

Двата по-големи дисплея от LHxx60-та серия – LH5560UHS-B1AG и LH6560UHS-B1AG са съответно с размери 54,5 и 64,5 инча. И тук панелите са VA с Anti-Glare покритие срещу отблясъци, както и при по-малките представители. Резолюцията е 4К UHD (3840×2160) със заложена яркост от 500cd/m2. Времето за реакция на подсветката от 6,5ms. Контрастното съотношение за първия модел е 4000:1, докато за LH6560UHS-B1AG е завишено на 5000:1. Дисплеите са проектирани с високоефективен четириядрен ARM Cortex – А53 процесор, 2GB RAM памет и 16GB складова. Техният елегантен дизайн и възможност за работа в портретен режим гарантират безпроблемното им интегриране във всяка търговска или корпоративна среда.

4K UHD резолюция
4K UHD резолюция
Интегриран Media Player
Интегриран Media Player
iiSignage² софтуер
iiSignage² софтуер
Signal FailOver функционалност
Signal FailOver функционалност
Устройства създадени за интензивна 24/7 дейност

Всички устройства от новата IIYAMA LHxx60 серия са създадени за интензивна 24/7 дейност. Те разполагат с вграден WiFi модул за безжична презентация. Благодарение на патентования от японската компания софтуер iiSignage² за показване и управление на дигитално съдържание, потребителят може лесно и сигурно да създава, редактира и контролира своите информационни съобщения и реклами, при това от разстояние. Функцията Signal FailOver автоматично открива алтернативен входящ източник на сигнал, в случай че няма такъв от входа по подразбиране и моментално превключва на него. Тя позволява допълнително приоритизиране на портовете (включително браузър, медия плейър и потребителски) и гарантира непрекъснатост на визуализираното съдържание.

EShare е многофункционално приложение за безжична комуникация, предназначено за бизнеса и образованието. С него потребителят може безпроблемно и лесно да споделя екранно съдържание за по-голяма ефективност и ангажираност в работния процес. В окомплектовката на всеки един от моделите от LHxx60-та серия е включен и допълнителен набор от аксесоари за монтаж на стена. Тяхната гъвкава ориентация (пейзажна и портретна), елегантно-тънък дизайн и висока 24/7 надеждност осигуряват лесно и удобно интегриране във всяка бизнес среда. Тези професионални IIYAMA дисплеи предоставят първокласна картина. Те са идеалното бюджетно решение за визуализиране на дигитална реклама в търговски обекти, хотелски комплекси, изложбени зали и корпоративни пространства.

IIYAMA LHxx60 серия професионални дисплеи

Разгледайте всички широкоформатни дисплеи налични на сайта ни и изберете най-подходящият за вашите нужди.

Източник: Tech Vision

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *