Монитори Philips за професионална употреба

Монитори Philips за професионална употреба

Отключете продуктивността си

Решения, които да укрепят работното ви място

Монитори Philips – отговарят на нуждите на днешните динамични, поливалентни професионалисти с широк спектър от иновативни решения, предназначени да увеличат производителността, да предоставят реалистични визуални изображения и да пазят природата.

Любимите на всички

Техните професионални монитори с функции, повишаващи производителността, като USB-C и изскачаща уеб камера с Windows Hello, предоставят производителността и удобството, които очаквате.

Допълнително чувство за поверителност: Режим на поверителност

С натискането на един бутон яркостта на екрана потъмнява и зрителните ъгли се скъсяват, което прави визуалното хакване практически невъзможно, докато вие продължавате да се наслаждавате на ясни изображения в центъра.

Монитори Philips с USB докинг – Захранване за професионалния ви живот

Малък конектор, изключително удобство

Благодарение на дисплеите с USB-C докинг на Philips ще можете да:

  • Разширите автономността на лаптопа без допълнително външно електрозахранване
  • Включите всички устройства, от които се нуждаете, директно към монитора благодарение на докинг
  • Прокарвате по-лесно последователно свързване с DisplayPort на лаптопа си
  • Заредите телефона си и да прехвърляте данни с един поглед
  • Спестите място и пари с едно богато на функции решение на атрактивна цена
Изключително мощни

Сбогувайте се със зарядните устройства и захранващите кабели. Един USB-C порт предоставя до 90 W към вашия лаптоп или смарт устройства, като внася ред и удобство в дигиталното ви работно пространство. Мониторите на Philips са тествани да осигуряват съвместимост с голям набор от марки и модели лаптопи и телефони.

Изключително бързо

Най-новия USB 3.2 стандарт предоставя 20 пъти скоростта на USB 2.0, като ви прави по-продуктивни, тъй като вашите преноси на данни вече се завършват за малка част от времето, с което сте свикнали. Например пълен 4K филм може да бъде прехвърлен за по-малко от 60 секунди.

Ethernet RJ45

Върху USB хъба за няколко порта те също така предоставят Ethernet (RJ45) порт за допълнително удобство.

Иновативна свързаност с USB докинг
USB-C

Един USB-C наистина може да промени вашето потребителско изживяване и начина ви на работа. Без повече зарядни устройства, захранващи и сигнални кабели, цялостното решение доставя до 90 W към вашия лаптоп или смарт устройства и внася ред в дигиталното ви работно пространство.

USB докинг

Най-доброто решение, предназначено за корпоративна и офис среда, е уникалният USB-C док, който съчетава USB-C, RJ45 и DP-out за допълнително удобство. Това замества перфектно всеки външно обемист отделен док, намалявайки нежеланото претрупване по бюрата, но гарантиращо висока свързаност.

USB Docking Pro

За професионални потребители, които се нуждаят от най-модерното и цялостно вертикално решение, Philips проектира монитори, които позволяват още по-гъвкава свързаност, включваща универсална репликация на портове и осигуряваща по-високо качество на доставката на енергия, данни и аудио/видео. Освен това професионалните им монитори се предлагат с HDR, усъвършенствани панели, висока разделителна способност и по-големи размери на екрана за повишена продуктивност.

Хибридна връзка

Като част от тяхната гама професионални докинг системи мониторите Philips предлагат също и решения за потребители на лаптопи, които могат да бъдат свързани само чрез традиционния USB-A. Хибридните монитори предлагат вградена USB докинг станция, оборудвана с технология DisplayLink. Тя се отличава с универсална репликация на портове, така че потребителите получават достъп до периферни устройства за офиса, включително клавиатура, мишка и RJ-45 Ethernet кабел, чрез един USB кабел с двойна мрежа с конектор type C и type A.

Монитори Philips с уеб камера – Идеалното решение да запазите данните си в безопасност

Мониторите на Philips предлагат решение „всичко в едно“ с вградена камера за видеоконференции.

Безопасност и комфорт

Предотвратете „камфектиране“, като използвате интегрирана изскачаща уеб камера.

Удобство

Предотвратете нежелани зрители, когато не се използва. Лесно се управлява с едно натискане.

Чисто работно пространство

Интегрираната уеб камера е вградена в панела, което означава, че няма външни устройства и допълнителни кабели, които да заемат пространството на бюрото.

Сътрудничество лице в лице

Подобрете сътрудничеството и комуникацията с 2-мегапикселовата уеб камера с FHD резолюция, което кара разговорите през екран да се чувстват като разговори лице в лице.

Вписвайте се сигурно: изскачаща уеб камера с Windows Hello™

Иновативната и сигурна уеб камера на Phillips изскача, когато ви е необходима, и безопасно се прибира в монитора, когато не я използвате. Уеб камерата също така е оборудвана с усъвършенствани сензори за разпознаване на лицето на Windows Hello™. Това удобно ще ви вписва в Windows устройствата ви за по-малко от 2 секунди, 3 пъти по-бързо от парола.

Режим на поверителност, бърз бутон

Разгледайте всички модели монитори Philips налични на сайта ни и изберете най-подходящият за вашите нужди.

Източник: Philips

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *