NVIDIA GeForce RTX 40 – Отвъд бързината

NVIDIA GeForce RTX 40 серия - Отвъд бързината

Видеокартите NVIDIA® GeForce RTX™ 40 серия са отвъд бързината за геймъри и творци. Те се задвижват от ултра ефективната архитектура NVIDIA Ada Lovelace, която осигурява квантов скок както в производителността, така и в графиката, задвижвана от изкуствен интелект. Насладете се на реалистични виртуални светове с проследяване на лъчите (ray tracing) и гейминг със свръхвисоки FPS с най-ниската латентност. Открийте революционни нови начини за създаване и безпрецедентно ускоряване на работния процес.

Архитектурата NVIDIA Ada Lovelace – Изпреварваща времето си, изпреварваща играта

Нови стрийминг мултипроцесори

До 2 пъти по-висока производителност и енергийна ефективност

Тензорни ядра от четвърто поколение

До 4 пъти по-висока производителност с DLSS 3 спрямо грубото рендиране

RT ядра от трето поколение

До 2 пъти по-висока производителност при проследяване на лъчи

Най-добрата платформа за геймъри и творци – Задвижвана от серията NVIDIA GeForce RTX 40 и DLSS 3

Най-съвременните видеокарти

NVIDIA Ada Lovelace архитектура

Реалистична и поглъщаща графика

Специализирани ядра за проследяване на лъчи

Създадена за стрийминг на живо

NVIDIA Encoder

Глас и видео, подобрени от изкуствен интелект

NVIDIA Broadcast

Ускорена от изкуствен интелект производителност

NVIDIA DLSS 3

Реакция, която печели игри

Платформа NVIDIA Reflex с ниска латентност

Ускорете развитието на творчеството си

NVIDIA Studio

Производителност и надеждност

Game Ready и Studio драйвери

Производителност

RTX 4090
RTX 4080
RTX 4070 Ti
RTX 4070
Ray Tracing – Свръхреалистично. Свръхбързо.

Ada архитектурата разкрива пълното великолепие на проследяването на лъчи, което симулира поведението на светлината в реалния свят. С мощта на серията RTX 40 и RT ядрата от трето поколение можете да изживеете невероятно детайлни виртуални светове, както никога досега.

RTX Off
RTX On
NVIDIA DLSS 3 – Мултипликатор на производителността, задвижван от изкуствен интелект

DLSS е революционно откритие в графиката, задвижвано от изкуствен интелект, който значително повишава производителността. Задвижван от новите тензорни ядра от четвърто поколение и ускорителя на оптичния поток на видеокартите от серията GeForce RTX 40, DLSS 3 използва изкуствен интелект, за да създава допълнителни висококачествени кадри.

NVIDIA Reflex – Победата се измерва в милисекунди

NVIDIA Reflex и видеокартите от серията GeForce RTX 40 осигуряват най-ниска латентност и най-добра реакция за максимално конкурентно предимство. Създаден за оптимизиране и измерване на системната латентност, Reflex осигурява по-бързо прихващане на целта, по-бързо време за реакция и най-добра прецизност на прицелването за състезателни игри.

Най-добрите инструменти за творческа работа

NVIDIA Studio – Вашият креативен изкуствен интелект

Пренесете творческите си проекти на следващото ниво с NVIDIA Studio. Задвижвана от нов специализиран хардуер, серията RTX 40 отключва несравнима производителност при 3D рендиране, редактиране на видео и графичен дизайн. Насладете се на богати на функции RTX ускорения в най-добрите творчески приложения, драйвери от световна класа на NVIDIA Studio, разработени за осигуряване на максимална стабилност, и набор от ексклузивни инструменти, които използват силата на RTX за творчески работни процеси, подпомагани от изкуствен интелект.

NVIDIA Encoder – Мечтаният стрийм

Оберете овациите с невероятни графики и висококачествен стрийминг на живо без прекъсвания. Задвижвана от 8-ото поколение NVIDIA Encoder (NVENC), серията GeForce RTX 40 открива нова ера на висококачествено излъчване с поддръжка на кодиране от следващо поколение AV1, разработено за постигане на по-голяма ефективност от H.264, отключвайки страхотни стриймове при по-високи резолюции. Освен това ексклузивните оптимизации в любимите ви приложения за стрийминг на живо дават на аудиторията ви най-доброто – всеки път.

NVIDIA Broadcast – Вашето домашно студио, задвижвано от изкуствен интелект

Приложението NVIDIA Broadcast превръща всяка стая в домашно студио – издигайки вашите стриймове на живо, гласови чатове и видеоразговори на следващото ниво с мощни AI ефекти като премахване на шума и ехото в стаята, виртуален фон и др.

NVIDIA Omniverse – Свържете творческите си светове с една вселена от възможности

NVIDIA Omniverse™ е платформа за съвместна работа в областта на 3D дизайна в рамките на пакета инструменти за творци NVIDIA Studio. Създадена е, за да ускори работните процеси и да обедини приложенията и активите, за да вдъхне живот на идеите ви – бързо.

NVIDIA Canvas – Приложението, което поставя изкуствения интелект в рисуването

Използвайте изкуствения интелект, за да превърнете обикновените движения на четката в реалистични пейзажни изображения. Създавайте бързо фонове или ускорете проучването на концепции, за да можете да прекарвате повече време във визуализиране на идеите.

Допълнителни функции и предимства

Game Ready драйвери

Драйверите GeForce Game Ready осигуряват най-доброто изживяване за любимите ви игри. Те са прецизно настроени съвместно с разработчиците и обстойно тествани в хиляди хардуерни конфигурации за максимална производителност и надеждност.

GeForce Experience

Заснемайте и споделяйте видеоклипове, скрийншоти и стриймове на живо с приятели. Поддържайте драйверите си в актуално състояние и оптимизирайте настройките на игрите си. GeForce Experience ви позволява да правите всичко това. Това е незаменимият спътник на вашата GeForce видеокарта.

NVIDIA G-SYNC

Осигурете си плавен геймплей без накъсване при високи честоти на опресняване, плюс HDR и др. Това е върховният гейминг дисплей и оборудване за геймъри ентусиасти.

NVIDIA Ansel

Превърнете скрийншотите си в изкуство с този мощен режим за снимки по време на игра, който заснема 360°, HDR и снимки със супер резолюция.

NVIDIA Virtual Reality

Графиките с най-висока производителност осигуряват най-гладкото и най-завладяващото VR изживяване.

NVIDIA Resizable BAR

Resizable BAR е усъвършенствана функция на PCI Express, която позволява на централния процесор да получи достъп до целия буфер за кадри на видеокартата наведнъж, подобрявайки производителността в много игри.

Характеристики

Разгледайте всички видеокарти от RTX 40 серията налични на сайта ни и изберете най-подходящата за вашите нужди.

Може да си харесате също и компютърна конфигурация с видеокарта от RTX 40 серията от нашите надеждни и мощни предложения идеални за геймъри и творци.

Източник: NVIDIA

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *