COLORFUL обявява графични карти GeForce RTX 3090, RTX 3080 и RTX 3070

Colorful Technology Company Limited, професионален производител на видеокарти и други, с гордост представя видеокарти COLORFUL GeForce RTX 30 Series. Гамата на COLORFUL се състои от моделите от серията Vulcan, Neptune, Advanced, Ultra и Battle-Axe. Всеки от тях се предлага с различен набор от премиум функции за обслужване на различни видове геймъри и компютърни ентусиасти.

Новите графични процесори NVIDIA GeForce RTX 30 Series, 2-ро поколение RTX, разполагат с нови RT ядра, ядра Tensor и стрийминг мултипроцесори, носещи зашеметяващи визуализации, невероятно бързи честоти на кадрите и AI ускорение за игри и творчески приложения. Задвижван от архитектурата на NVIDIA Ampere, която осигурява увеличение до 1.9 пъти производителност на ват. в сравнение с предишното поколение, серията RTX 30 без усилие предоставя графични изживявания при всякакви разделителни способности, дори до 8K. GeForce RTX 3090, 3080 и 3070 представляват най-големия скок в поколението на GPU в историята на NVIDIA.

Още актуални новини можете да прочетете тук.

iGameCenter

COLORFUL ще представи изцяло новия iGame Center на графичните карти GeForce RTX 30 Series. Софтуерът iGame Center интегрира iGame Zone и iGame Dynamik Light в едно приложение. Приложението осигурява опростено и по-добро управление на RGB осветлението, както и функция за овърклок за COLORFUL видео карти.

Серия Vulcan – Влезте в завладяващо игрово изживяване

Моделът COLORFUL iGame GeForce RTX 30 Series Vulcan наследява многофункционален LCD дисплей. Сега се предлага в подобрен LCD3.0 дисплей с размер на екрана 480 mm x 120 mm, един от най-големите дисплеи, вградени в графична карта на пазара. Дисплеят може да се обърне на 90 °, за да стане видим, когато графичната карта е монтирана вертикално. LCD дисплеят може да показва персонализирани JPG изображения, GIF, информация за мониторинг на хардуера и други.

Vulcan разполага с 3-слотов охладител с три вентилатора за ефективно охлаждане към графичния процесор. COLORFUL свързва Vulcan с кутия с инструменти, която има отвертка, VGA държач и кърпа от микрофибър за почистване на LCD дисплея.

Серия Neptune – Безкрайни възможности зад екстремното разсейване на топлината

COLORFUL iGame GeForce RTX 30 Series Neptune разполага с трето поколение водна охладителна система, осигуряваща превъзходно и тихо охлаждане. Той разполага с огледален воден охладител с RGB осветление, което осветява привличащите вниманието ефекти. iGame GeForce RTX 3080 Neptune, със своя тънък воден блок с пълно покритие, се предлага в по-тънък 3-слотов форм-фактор. RGB осветлението на водния блок е напълно персонализирано с помощта на приложението iGame Center.

Neptune използва тънки и издръжливи тръби с първокласни ръкави, които поддържат завъртания на 360 ° за лесен монтаж и позволяват различни монтажни ориентации. Предлага се и с кутия с инструменти, която има отвертка и VGA държач.

Advanced Series – Духовното удоволствие от визуалния ефект

GeForce RTX

COLORFUL iGame GeForce RTX 30 Series Advanced разполага с модернизирания охлаждащ двигател Silver Shark 3.0, който осигурява изключителни охлаждащи характеристики. Неговият масивен 3-слотов охладител с троен вентилатор осигурява агресивно охлаждане, за да осигури стабилност и ниски температури при работа с най-взискателните игри. Серията Advanced разполага и с RGB осветление на централния си охлаждащ вентилатор за допълнително осветление, допълващо компютърните игри. Междувременно тази карта се отличава със светлозамразяващ визуален ефект при промяна на цвета. Предлага се и с кутия с инструменти, която има отвертка и VGA държач.

Ultra Series

COLORFUL iGame GeForce RTX 30 Series Ultra предлага свеж и красив външен дизайн, който отговаря на начина на игра. Неговите RGB светлинни ефекти могат да бъдат синхронизирани с всички продукти на iGame чрез приложението iGame Center. Той използва тънък 3-слотов форм-фактор с три охлаждащи вентилатора, два 90 mm и един 80 mm, за да осигури ефективно охлаждане на графичния процесор.

GeForce RTX

NB Series-Triple-Fan Upgrade за по-добро охлаждане

GeForce RTX

COLORFUL GeForce RTX 30 Series NB разполага с охладител с троен вентилатор с пълно покритие и агресивно разсейване на топлината, за да осигури надеждна игрална производителност, тествана за осигуряване на стабилни операции за дълги игрови сесии. В сравнение с последната версия от серията NB, COLORFUL подобрява GeForce RTX 3080 NB до структура с тройни вентилатори за по-добро охлаждане.

Ако имате нужда от нова видеокарта можете да разгледате нашите предложения тук.

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *