Видео архивИзбрахме за Вас
18.05.2015

SSD или стандартен хард диск ( видео )

За да бъде максимално лесен и правилен избора за вас – нашите клиенти, в ПИК компютър започнахме специална серия видео клипове с най-интересното и важно като информация в света на компютрите.

Първото ни от серията видео клипове е посветено тъкмо, на една ставаща все по-популярна технология, а именно SSD паметта. Защо предпочитаме, SSD-то пред стандартния хард диск, може да научете в нашето първо видео:

Последвайте ни:
Instagram
Twitter
Visit Us
Follow Me
Youtube
Youtube
RSS

About this author

3 коментара - View all

pic_admin 10:07am on май 19, 2015

Благодарим Ви за конструктивния коментар. Проверихме още веднъж за коректността на изписване на мн. число на видео - видеа и се потвърди, че според последните правила е коректно това изписване. Но приемаме вашата забележка и ще заменим за по-благозвучно "видеа" с видео клипове. П.С. Основната цел на клипа е да е полезен за ползвателите на компютри, а чак на втори план е рекламното му послание. Ще сме благодарни ако оцените полезността му. Благодарим предварително.

3 коментараX
Красимир Гочев 7:57am on май 19, 2015

Извинявам се предварително за отклонението от темата, но “видеа” е дума, изобретена от журналистите (или поне така мисля), която няма нищо общо с множественото число на видео запис или дори видеоклип, но за сметка на това звучи смешно, а все пак става дума за реклама, нали?

REPLY
Елефтерия Бахчеванова 9:49am on май 19, 2015

Харесва ми, представена е забавно образователно!!!

REPLY
PIC computer 10:07am on май 19, 2015

Благодарим Ви за конструктивния коментар.
Проверихме още веднъж за коректността на изписване на мн. число на видео – видеа и се потвърди, че според последните правила е коректно това изписване.
Но приемаме вашата забележка и ще заменим за по-благозвучно “видеа” с видео клипове.
П.С. Основната цел на клипа е да е полезен за ползвателите на компютри, а чак на втори план е рекламното му послание. Ще сме благодарни ако оцените полезността му. Благодарим предварително.

REPLY

Видео архив