Без категория
02.04.2016

Pro-летни намаления с HP ProBook и Pic.bg

HP ProBook 450 G2

HP ProBook – Дизайн, качество и устойчивост

Бизнес ориентирания модела на HP ProBook 450 G2 привлича с ниско ниво на шум и загряване, дълъг живот на батерията и не на последно място със страхотни пролетни намаления и подаръци.

Лаптопът има много качества, което и се очаква от подобен тип устройство. Работи тихо и с ниска консумация на енергия. Дисплея е 15.6″ Full HD(1920×1080) с матово покритие. Производителността е достатъчна за повечето сценарии на работа. Предлаганите промо модели са оборудвани с процесори от Intel Core i5-5200U и i7-5500U и графичен процесор AMD Radeon R5 M255 с 2048MB собствена памет. Оперативната памет на разположение е 8GB, а мястото за съхранение е 1TB.

В онлайн магазина на Pic.bg можете да намерите варинати на моделите в опция с допълнително 128GB SSD устройство, отново на промо цени. Освен всичко  това, няма да се налага да мислите за покупка на задължителния аксесоар за всеки лаптоп – чантата – тя, естествено е HP и е подарък към всеки от посочените модели.

Още информация за моделите, както и повече детайли за опциите за закупуването им може да откриете в онлайн магазина на Pic.bg : Pro-летни намаления на HP ProBook 450 G2

Още пролетни предложения на лаптопи от HP  може да откриете тук HP Spring Sale

Последвайте ни:
Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us
RSS

About this author

0 comments

There are no comments for this post yet.

Be the first to comment. Click here.

Без категория