Лаптопи
08.10.2015

HP Pavilion Gaming лаптоп

Това е геймърският лаптоп с ОС Windows 10, анонсиран вчера от компанията Hewlett-Packard.

 

За HP Pavilion Gaming не може да се каже, че е топ-решение, понеже се използва видеокартата GeForce GTX 950M с 4 GB собстена графична памет, а корпусът на лаптопа не е тънък – 28,8 милиметра, като теглото на устройството е 2,47 килограма. Но за сметка на това Pavilion Gaming е сравнително евтин – 630 американски долара. Тази цена е обявена в уеб-страницата на лаптопа, а в съобщението за пресата се казва, че тя е 900 щатски долара. Навярно става дума за минимална и максимална конфигурация.

Лаптопът е оборудван с 15,6-инчов дисплей с резолюция 1920х1080 пиксела и IPS матрица. Предлага се и модел с 1366х768 точки. Портативният компютър се базира на процесор Intel Skylake Core i5 или Core i7, но повече подробности за процесорите засега няма. Налични са до 16 GB оперативна памет, хард диск до 2 TB, хибридни дискове с обем до 1 TB и флаш-диск до 128 GB.

Конфигурацията на този лаптоп включва още уеб-камера RealSense, клавиатура със зелена подсветка, два USB 3.0 порта, аудиосистема на B&O и акумулаторна батерия с капацитет, достатъчен за осем часа непрекъсната автономна работа. Продажбите започват на 8-ми ноември при цена $899,99.
Източник: kaldata.com

Последвайте ни:

About this author

0 comments

There are no comments for this post yet.

Be the first to comment. Click here.

d Лаптопи
 
Бизнес лаптопите HP ProBook по-достъпни от всякога HP ProBook – една...
 
За живот на пълни обороти Невероятна мощност и стил са  думитe,...
 
Това е геймърският лаптоп с ОС Windows 10 , анонсиран вчера от компанията Hewlett-Packard....
 
Some title Some author
Some excerpt
 
Some title Some author
Some excerpt
 
Some title Some author
Some excerpt
Бизнес лаптопите HP ProBook по-достъпни от всякога HP ProBook – една...