Избрахме за Вас
04.08.2015

10 Причини да изберем PC геймингa, пред този на конзола

console-vs-pc Днес, ще разгледаме една доста спорна тема сред геймърите  –  PC срещу конзола за игри. Макар, че и двете платформи, най -категорично предлагат свой собствен набор от силни и слаби страни за видео игри, аз лично вярвам, че PC гейминга, далеч превъзхожда игралната конзола по множество причини. Питате се защо ли ? По-долу ще намерите списък с 10 причини защо е по-добър от конзолата за игри, в които ще подчертая защо вярвам, че ще имате много по-добро преживяване, ако решите да изберете PC , в сравнение с които и да е от водещите конзоли на пазара в момента. Но преди да разгледаме тези причини, нека да разгледаме малко по-тясно дебата, който бушува в момента сред геймърите.

Не всички конзоли са лоши

Считам, че конзолите могат да предложат нещо уникално за света на игрите, тук е и мястото да вмъкна, че аз също притежавам такава. И все пак, PC игрите може да ви дадат някои от най-добрите геймърски преживявания, от които ще имате и  много ползи.
Все пак, конзолите  предоставят един чудесен начин да се наслаждавате на вашите игри.Те  са изминали дълъг път от първите дни, за да ви осигурят множество медийни инструменти, събрани в едно устроиство.

Безкраен дебат

Не очаквам, че днес ще сложим край на дебата веднъж и завинаги. Факт е,  че както PC-то така  и конзолите предоставят уникалено гейминг изживяване.
Все пак, това е мое мнение ,  а именно, че   компютъра ще ви даде много повече и различни видове забавления, сравнение с конзолата.

Ето и 10-те  причини, при които  PC Gaming-а  да е просто … По-добър

Нека хвърлим един бърз поглед, така че да можем да започнем да виждаме предимствата от използването на компютъра си като  платформа за игри  вместо да се доверим на  една от водещите марки конзоли, които са на пазара в момента.

  1. По- удобен и лесен гейм-контрол 6917-1ed9825889ca1ce454b3609ece89230d

Няма нищо по-добро за контрол на видео игра от  традиционната клавиатура и мишка. Можете да играете всяка  игра и ако трябва да бъдем честни, повечето от създателите на конзоли най-вероятно  са започнали с клавиатура и мишка,  когато са играли една от първите си  игри.. Аз лично мисля, че за да имате добър контрол над героя си, когато играете ще ви бъдат от полза ..Тук е и мястото да споменем за гейминг аксесоарите, с които ще имате уникално преживяване и ще ви бъдат верен помощник в сесията ви.

  1. Аудио и Видео

PC гейминг-а  вече е развит доста и вече може спокойно да се насладите на визуалното и аудио преживяване, което ще ви предостави.

  1. Хардуер

Един от най-големите предимства, които имат компютрите е възможността за ъпгрейд на хардуера, без да се налага да купувате чисто нова машина всеки път… Вярно е, че ако играете на лаптоп, вие  ще бъдете  малко по-ограничен, но дори и тогава имате възможност да направи няколко подобрения тук-там.  При конзолите това обаче е ограничено, вие ще бъдете заключен в набор от хардуерни характеристики, които няма как да подобрите освен ако не си вземете по- нова конзола, разбира се ако има такава.

  1. Множество онлайн услуги

Един от най-добрите функции при  използването  на компютър за игри е свободата, която идва с него. При конзолите, вие ще бъдете ограничени  в използване на онлайн услугите. На настолен компютър, вие ще имате свободата да сърфирате из интернет и да намирате най-добрите онлайн приложения. Често те са на разположение напълно безплатно и ще ви осигурят едно по-добро потребителско изживяване като цяло.

  1. Повече пространство за съхранение

При Xbox и PS4, размера на дисковете е ограничен и  често сте  принудени да теглите  върху сравнително малки твърди дискове, които са включени в конзолите. Това ограничава вашия игрови потенциал. Хард дискове за PC в наши дни са придобили огромни размери , което ви дава възможност за съхраняване, освен множество игри, но и  доста набор от файлове. Ако вашето пространство все пак свърши  , винаги можете да добавите по-голямо, което може да е както вътрешно, така и външно.

  1. 4Класически Гейминг

Няма нищо по-добро от стара игра, която бе нашумяла  преди 20 години. За младите геймъри, тя може да предостави ценна информация за начина, по който бяха  направени първите  игри и как те са еволюирали с течение на времето. Също така това може да бъде и  доста забавно. При конзолите за съжаление това обаче  е ограничено, освен ако не искате да запазите по-старата си конзола. Разбира се, някои производители като Nintendo са признали за това търсене сред потребителите и са започнали  производството на по-стари игри в новите им конзоли, но в повечето пъти  идват с допълнително заплащане.

  1. Модификации

Един от любимите ми аспекти при  PC гейминг-а, е възможността  да се променя геймплея в желаната от нас графика, докато при конзолите вие сте ограничени да правите, това, което е заложено в нея.

  1. По-евтини игри

При конзолите има доста лицензионни такси за някой игри, което винаги увеличава цената сравнение с PC – гейминга.

  1. Подобрения и дефекти при игри

Доста често дадена игра търпи корекции, поради възникнали бъгове и грешки, неща които са изчистени на най-новата версия. При конзолите вие вероятно ще трябва да си закупите по-нова игра, или  просто да не им обръщате много внимание.

  1. Съхранение

Лесно може да запазите вашите файлове,  дори когато са спряли вашата игра. Това не винаги работи  и при  конзолите. В някои случаи, по-стари игри няма да тръгнат на по- новата конзола.

В заключение мога да кажа, че доста от вас няма да се съгласят с гледната ми  точка върху нещата , която представих тук и смея да твърдя, че това е добре.  Всеки има право на лично мнение и на своя гледна точка и аз приветствам всяко едно такова. Така, че не се колебайте да споделите своя опит и да давате мнение за това, което според вас е  по-добро.

Последвайте ни:
Twitter
Visit Us
Follow Me
RSS

About this author

0 comments

There are no comments for this post yet.

Be the first to comment. Click here.

Избрахме за Вас