Избрахме за Вас
24.11.2014

Представяне на PIC Game & Home – Максимумът на една бюджетна конфигурация

Едно от нещата, които са приоритетни за нас, е да предлагаме винаги най-оптималния и достъпен вариант на компютърни конфигурации, които ние сглобяваме. Затова направихме няколко основни вида, в различни ценови класове, предназначени за различни цели, за да може лесно да се ориентирате какво Ви трябва и към какво да се насочите. Всички тях може да намерите на www.pic.bg.

Ако не разполагате със сериозен бюджет за компютър, който да се справи с тежките и взискателни игри или просто търсите малко по-силна конфигурация, която да се доказва във времето и да може да разчитате на нея, то PIC Game & Home е вашият компютър.
Този тип конфигурация с Intel базирана платформа – четвърто поколение двуядрен Intel Pentium G3250, 3.2 GHZ/3 MB кеш и цели 4GB RAM памет Ви е напълно достатъчна, за да можете да работите с повече, по-тежки приложения и да поиграете на не толкова взискателните игри, а и когато разполагате с 1000 GB дисково пространство става много по-лесно да съхраните всички Ваши любими файлове. За графичната среда даваме избор на нашите клиенти да избират между двата конкурентни производители на видео карти – nVidia или AMD radeon – варианти на GeForce GT730 с 2GB DDR3 собствена памет и R7 240 отново с 2GB DDR3 памет. Колкото до свързващия и основен компонент за един компютър – дънната платка, предлагаме варианти на конфигурации с Asus и Gigabyte – доказали се производители във времето на качествени компоненти с 3-годишна гаранция!

Настолният компютър се е превърнал в едно необходимо “зло” в домовете на много от нас и все още се смята, че за определени цели има предимства пред преносимите компютри. Не се колебайте и елате при нас, за да вземете този чудесен компютър. А за Вашия максимален комфорт, може да Ви предложим гъвкави схеми на изплащане без скрити условия и максимално опростена процедура. Ако тази конфигурация Ви се струва неподходяща или пък Ви трябва нещо по-производително и надеждно, не забравяйте, че ние винаги ще може да ви помогнем.

Последвайте ни:
Twitter
Visit Us
Follow Me
RSS

About this author

0 comments

There are no comments for this post yet.

Be the first to comment. Click here.

Избрахме за Вас