Лаптопи
HP-ProBook
02.08.2016

Лаптопите HP ProBook със страхотни намаления в Pic.bg

Бизнес лаптопите HP ProBook по-достъпни от всякога

HP ProBook – една от най-добрите серии бизнес лаптопи от среден клас на пазара – предоставя изобилие от промоционални модели със сериозни отстъпки на разположение в онлайн магазина на Pic.bg.  Повече от една трета от над 50-те предлагани модела може да откриете на изключително изгодна цена. А конфигурациите наистина са много и разнообразни.

HP ProBook 430 – вземи офиса с теб

HP-ProBook-470-G3

Ако обичате да работите извън офиса и търсите лек и преносими лаптоп, HP ProBook430 G3 с тегло едва 1.50кг или тежащия с 180 грама повече HP ProBook440 G3 са правилния избор. И двата модела са под контрола на шесто поколение Skylake процесор Intel Core i5 и интегрирана видеокарта HD Graphics на Intel . Мястото за съхранение достига до 1TB, а оперативната памет до 8GB. Матовите дисплеи са задължителни при тези бизнес устройства и са с размер 13.3 инча, за по леката версия, и 14 инча за моделите HP ProBook440 G3.

HP ProBook 450 – създаден от бизнеса, за бизнеса

HP-Probook-450-G3Най-популярния модел на серията е HP ProBook450, респективно и избора от изгодни предложения тук е най-голям. Всички промо лаптопи се предлагат с 8GB оперативна памет и 1TB твърд диск, а някои от конфигурациите разполагат и с по-бързите и безшумни SSD устройства в допълнение. Избора на процесор тук не е ограничен само до един модел. Освен споменатия процесор  Core i5 от шесто поколение, ще откриете и модели с по-производителните процесори Core i7-5500U. На разположение е дори и супер бюджетен модел с приличен Intel Pentium процесор, без това да го лишава от с всички софтуерни и хардуерни предимства на бизнес серията на HP. Няколко са опциите и при избора на графичен процесор. Освен с интегрираната графика Intel HD Graphics, моделите се предлагат и със специализирани видеокарти AMD от сериите R5 и R7.

HP ProBook 470 – повече работно място

HP-ProBook-470-G3За любителите на голямото работно място на лице са три предложения от серията лаптопи HP ProBook470, в която най-съществената разлика е големия 17.3-инчов дисплей. Въпреки по-големите размери, той остава достатъчно лек, преносим и работоспособен и е изключително подходящ за тези от вас, които се занимават с обработка на фотографии и видео материали и обичат  да пътуват често.

В каквато и сфера да е вашия бизнес или пък образование, лаптопите от серията HP ProBook ще покрият очакванията ви. Разгледайте всички промо предложения, с подробни описания и характеристики, и открийте най-подходящия модел за вас сега на супер достъпни цени в магазините ни или на Pic.bg.

 

Последвайте ни:
Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us
RSS

About this author

0 comments

There are no comments for this post yet.

Be the first to comment. Click here.

d Лаптопи
 
Бизнес лаптопите HP ProBook по-достъпни от всякога HP ProBook – една...
 
За живот на пълни обороти Невероятна мощност и стил са  думитe,...
 
Това е геймърският лаптоп с ОС Windows 10 , анонсиран вчера от компанията Hewlett-Packard....
 
Some title Some author
Some excerpt
 
Some title Some author
Some excerpt
 
Some title Some author
Some excerpt
Бизнес лаптопите HP ProBook по-достъпни от всякога HP ProBook – една...