Избрахме за Вас
18.12.2014

Изповедта на една блондинка

През целия си живот съм била подценявана. Всички хора от околието ми имаха грешно мнение за моята интелектуалност. Не можеха да приемат, че умът ми цепи като нож. Всичко зная и разбирам, НО никого не мога да убедя в това.
И се ядосвам. Ама много.
И спрях да се опитвам. Започнах да се справям сама с комплимикациите в живота. Че е трудно, трудно е, но успявам. Само понякога се появява някакъв проблем, с когото не мога да се справя на необходимото ниво и за това ползувам услуги на външни консултанти, които си разбират от работата. НО и при тях отивам с почти решен проблемат.
Ето онзи ден ми се случи нещо крайно непристойно: изпуснах си външния хард диск и той не тръгна повече. А всичко важно си държа на него. Е реших им проблема донякъде, ама нямах време да довърша. Замразих си диска във фризера, както се прави. Държах го 24 часа, а на тях им остана само да извадят данните. Нищо работа.. Само не разбрах защо тези неблагодарници ми се смяха толкова ..

Приятели, елате при нас или ни пишете на http://www.pic.bg/, не се мъчете сами да “оправяте” проблемите. Нe че няма да се справим, но все пак .. кому е нужно 🙂

Последвайте ни:
Instagram
Twitter
Visit Us
Follow Me
Youtube
Youtube
RSS

About this author

0 comments

There are no comments for this post yet.

Be the first to comment. Click here.

Избрахме за Вас